自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

佢係咪有病呀?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 好B 於 07-8-2 11:24 PM 發表
佢係咪有病呀?

會唔會係天生係咁, 我以前中學個同學女仔黎架都係咁好沙.

公爵府

唔係呀! 佢以前唔係咁架!

原文章由 catjeffcat 於 07-8-2 23:26 發表

會唔會係天生係咁, 我以前中學個同學女仔黎架都係咁好沙.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔係呀!佢久唔久就喉沙架啦!以前做收音機都係咁!不過咩事我就唔知啦!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 好B 於 07-8-2 11:27 PM 發表
唔係呀! 佢以前唔係咁架!

你唔講都唔記得, 好似初出道個時唔係咁, 不過好似慢慢就成日聽到佢喉沙..... 都好似越黎越嚴重....

公爵府

係呀? 我冇聽收音機, 唔知喎!
會唔會係喉龍姞繭或者生息肉呢?

原文章由 小路 於 07-8-2 23:29 發表
唔係呀!佢久唔久就喉沙架啦!以前做收音機都係咁!不過咩事我就唔知啦!

禁止訪問

珍珠宮

原文章由 好B 於 07-8-2 11:34 PM 發表
係呀? 我冇聽收音機, 唔知喎!
會唔會係喉龍姞繭或者生息肉呢?

係都未定, 好耐之前聽過佢做電台, 有時把聲拆到呢...... 講唔到咁制..... 但係佢仲要大大聲咁講嘢. ....

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

隱約記得....有段時間, 佢好似「撞鬼」(當時有傳聞係咁講....) .....之後沒有出現一段時間....後來再出返黎, 把聲就咁樣喇.....

但佢實際發生咩事, 我都唔係好知....
Childhood is journey, not a race.

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

哈....我睇第一集已經覺得佢把聲好沙,,,講野好似好困難咁
我問過我老公:你覺唔覺蘭子把聲好似男人聲...同好沙呀...?
佢就話...可能佢嗌得多呱(床上)

禁止訪問

珊瑚宮

好媽媽勳章

出嚟蒲得多就真,又煙又走又K,乜都齊咪攪成咁囉

子爵府

原文章由 manicheung 於 07-8-3 00:27 發表
出嚟蒲得多就真,又煙又走又K,乜都齊咪攪成咁囉

我都係咁話~
不過, 仲想問下點解佢明知出鏡,
係咪應該整好少少d頭髮呢~
搞乜鬼次次見佢都好似人地d師奶沖完涼,
求其搵條橡根紮住就算咁款呢~

禁止發言

侯爵府

畀面勳章

佢個頭集集都係咁款, 唔知會唔會其實一日拍晒咁多集呢

原文章由 rubytang 於 07-8-3 00:31 發表

我都係咁話~
不過, 仲想問下點解佢明知出鏡,
係咪應該整好少少d頭髮呢~
搞乜鬼次次見佢都好似人地d師奶沖完涼,
求其搵條橡根紮住就算咁款呢~

公爵府

咩係PMS呀?

原文章由 sa2501 於 07-8-3 00:27 發表

我依希記得佢有嚴重 PMS

大宅

真係好沙,之前聽佢做電台,聽到我都好辛苦呀~

禁止訪問