自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

$20三個, 話美國入口...兩樣我都好鍾意食,又香甜又多汁,不過最心痛係d人成日大力鍊d生果,搞到一個個爛晒,真係好冇品,輕輕摸下周圍咪得囉,桃咁大力鍊佢會爛架!

今晚好開心阿姐開左一盒新既,即刻買. d桃好靚.

尋日夾硬係一堆爛既入面搵三個冇咁爛既黎買.

一直好鍾意桃香,桃汁好好飲.

百佳有賣中國桃,好平,但係得個桃樣冇乜桃香,美國入口既隔住保鮮紙都聞到香味架, 中國桃就完全冇味.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

畀面勳章

好香GA,我就鐘意聞多過食喇

原文章由 edea 於 07-8-3 01:11 發表
$20三個, 話美國入口...兩樣我都好鍾意食,又香甜又多汁,不過最心痛係d人成日大力鍊d生果,搞到一個個爛晒,真係好冇品,輕輕摸下周圍咪得囉,桃咁大力鍊佢會爛架!

今晚好開心阿姐開左一盒新既,即刻買. d桃好靚. ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

原文章由 edea 於 07-8-2 12:11 發表
, 話美國入口...兩樣我都好鍾意食,又香甜又多汁,不過最心痛係d人成日大力鍊d生果,搞到一個個爛晒,真係好冇品,輕輕摸下周圍咪得囉,桃咁大力鍊佢會爛架!

今晚好開心阿姐開左一盒新既,即刻買. d桃好靚. ...

$20三個... toronto is cheaper, if in hk dollar about $15 for 6. i buy a lot every week because my daughters can finish ..... apples, oranges, kiwi, peaches, grapefruit, nectarines, grapes, water melon ... within a week. these were what i brought last friday. need to stock up again tomorrow, will buy different fruits this week, but peaches and nectarine are must buy items.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原文章由 魚生 於 07-8-2 12:48 發表
前日都買左幾個扁身桃食,好好味!

I had tried this one too, very juicy and tasty. Smells very very good.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 EVA222 於 07-8-3 12:32 發表

昨晚食左個日本水蜜桃,阿女係批發公司買,話出面賣$60,好甜好多汁,我就唔捨得買太奢侈了.

日本桃最正 不過....................依家買唔起lu :cry: :-(

王國長老

王國長老

我都見過扁身桃, 但個樣怪怪地冇買黎試,聽你地咁講,我下次都試下先!:mrgreen:

百佳有一個專櫃賣日本生果,但真係貴到 睇下就好....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至