影視娛樂

跳至

大宅

想介紹比大家睇,我睇左三集,真係好好笑。

係深田恭子同伊東(電車男個女主角)做既

http://my.so-net.net.tw/aloha_alan/html/07Summer/nobreast.html

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇左4集 到碌地呀,溫泉個集好

男爵府

原文章由 1928mickey 於 07-8-3 10:33 發表
睇左4集 到碌地呀,溫泉個集好

請問係咪要dl 先睇到架? 條link , on line 睇唔到
:-P

大宅

我諗係要dl先睇到條link架!

原文章由 Krymum 於 07-8-3 11:30 發表

請問係咪要dl 先睇到架? 條link , on line 睇唔到

珍珠宮

原文章由 blueblueblue 於 07-8-3 14:53 發表
我諗係要dl先睇到條link架!
http://www.xiaoli.cc/video/detail/345

online有得睇ar...:lol :lol :lol

男爵府

又有"及川光博"呀 , 不過有"深田" & "伊東"都想睇睇. 多謝報料.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我係dl 睇..... 加陣日本同步上影

原文章由 Krymum 於 07-8-3 11:30 發表

男爵府

on line 有得睇, 等我睇
:-P

珍珠宮

睇左, 真係好好笑 多謝報料!!

珍珠宮

原文章由 Krymum 於 07-8-3 17:07 發表
on line 有得睇, 等我睇
係ar...我頭先睇左第1集少少,都覺得幾好笑,最攪笑係深田恭子成日爆鈕....haha...

伯爵府

好似好吸引噃
我睇梗14歲的媽媽
快d 追完開佢先

原文章由 Monty 於 07-8-3 17:44 發表
係ar...我頭先睇左第1集少少,都覺得幾好笑,最攪笑係深田恭子成日爆鈕....haha...

珊瑚宮

好,去睇下先。

[quote]原文章由 ymc2727 於 07-8-4 00:42 發表
好似好吸引

珍珠宮

2019新春慶豚圓

本來無諗住睇呢套日劇
尤其係兩個女主角都唔係咁鍾意, 特別是深田恭子
既然大家都推薦, 咁我要睇下先得

大宅

2019勳章

勁好笑

大宅

我之前都唔係太鐘意深田恭子架,但係睇左呢套戲,發覺佢幾靚架!

同埋呢套戲好好笑, 伊東佢做得好好架,同電車男時簡直係兩個人。

總之就好睇啦!

珍珠宮

原文章由 blueblueblue 於 07-8-8 18:19 發表
我之前都唔係太鐘意深田恭子架,但係睇左呢套戲,發覺佢幾靚架!

同埋呢套戲好好笑, 伊東佢做得好好架,同電車男時簡直係兩個人。

總之就好睇啦!

係ar...2個都做得好好....:lol :lol :lol
不過i like伊東多d.....:loveliness: :loveliness: :loveliness:

但係深田恭子個胸係咪再墊大左ga.....

複式洋房

:lol.. :lol :lol

寶石宮

伊東發嬲時個"升"鼻個窿好大:lol
同埋隻粉紅豬豬好可愛:loveliness:

別墅

男爵府

個故事講咩ga?

跳至