興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

個 tracking number 係 RR數字數字數字TW, 應該係美國寄出, 我是香港收貨
我已經上網chk 左好多地方, 都唔知係經甚麼速遞or 郵政寄出, 等左超過一星期仲收唔到貨
D野係經間公司既 official website 訂, send mail 問佢又全部 return 返黎no feedback
而家點算好

jacky99031  你真系蛇頭鼠眼..講野無句真...  發表於 14-3-12 23:12

禁止訪問

趣教勳章 畀面勳章

引用:個+tracking+number+係+RR數字數字數字TW,+

男爵府

StacySo 發表於 14-3-6 16:20
佢網站應該有話經邊間courier 架wo ,你搵下Q &A 果啲地方有無shipping info ?
oh! 岩岩睇左, 個website 淨係話如收唔到件, 就去chk local post office
咁即係by post 寄啦
但我上hk post office 又chk 唔到個parcel number status... 唯有等?

禁止訪問

趣教勳章 畀面勳章

回覆:puresthell 的帖子

男爵府

StacySo 發表於 14-3-7 18:20
講真郵局啲staut update 得勁慢,你等多幾日啦,再去hk post office see see
好啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:個+tracking+number+係+RR數字數字數字TW,+

原帖由 puresthell 於 14-03-06 發表
個 tracking number 係 RR數字數字數字TW, 應該係美國寄出, 我是香港收貨
我已經上網chk 左好多地方, 都唔 ...
美國寄野未見過RR 字頭數字TW.... TW 尾係唔係台灣呀?

男爵府

引用:Quote:原帖由+puresthell+於+14-03-06+發表

原帖由 sfmeow 於 14-03-08 發表
美國寄野未見過RR 字頭數字TW.... TW 尾係唔係台灣呀?
我都有呢個懷疑,但已經double chk 過地址是沒有錯

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+sfmeow+於+14-03-08+發表美國

原帖由 puresthell 於 14-03-08 發表
我都有呢個懷疑,但已經double chk 過地址是沒有錯
收貨地址無錯就無問題啦,等多陣,不如你試下去台灣郵局既網站check 下

複式洋房

回覆:求救!! 係美國訂左野, 淨係得個tracking number, 唔知邊間courier...

可能係一間速遞公司TNT。你試下。希望幫到你

男爵府

sfmeow 發表於 14-3-8 16:34
收貨地址無錯就無問題啦,等多陣,不如你試下去台灣郵局既網站check 下

...
等左2weeks, 尋晚終於收到了

男爵府

lamlam014 發表於 14-3-8 16:50
可能係一間速遞公司TNT。你試下。希望幫到你

lamlam014    發表於 14-3-11 13:45

珍珠宮

引用:Quote:sfmeow+發表於+14-3-8+16:34+收貨地

原帖由 puresthell 於 14-03-11 發表
收到就好啦

首頁

尾頁

跳至