自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:寒夜悲歌之:熱水爐打柴

男人果然係某啲位過份盡力

不過我覺得真係難忘回憶黎架,將來有啲野可以同啲孫吹下

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:頭先唔肯定個場有無熱水沖涼設備,上網搵電

原帖由 Charlotte_mom 於 14-03-07 發表
頭先唔肯定個場有無熱水沖涼設備,上網搵電話叫c6打去問。佢話點問呀兜口兜面問人有無得沖涼呀?

...
唸起個情形都好想笑

追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我試過個熱水爐壞咗,用大湯煲煲水沖咋!(我好out,唔知道可以去運動場沖涼)

子爵府

幾年前已聽有個住村屋朋友一家五口,每晚都揸架七人車去運動場沖涼。佢車尾放齊沖涼液、洗頭水,毛巾。話省好多水、電。
不過唔知而家仲有冇。

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 Charlotte_mom 於 14-03-07 發表
頭先唔肯定個場有無熱水沖涼設備,上網搵電話叫c6打去問。佢話點問呀兜口兜面問人有無得沖涼呀?

...

見你一獲打你一獲

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我媽同我妹試過,,屋企..突然倒食水,,原來爆街喉,,,仲要係寒冷個日,,我妹同媽為有去運動場沖涼~~ 我妹同阿媽~話好正..花灑熱水夠大

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

比你老公同個仔笑死

大宅

好好笑!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:Charlotte_mom 的帖子

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:幾年前已聽有個住村屋朋友一家五口,每晚都

原帖由 sesebaby 於 14-03-07 發表
幾年前已聽有個住村屋朋友一家五口,每晚都揸架七人車去運動場沖涼。佢車尾放齊沖涼液、洗頭水,毛巾。話省 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:哎,尋晚發現開下熄下。今日師傅睇完。要換

哎,尋晚發現開下熄下。今日師傅睇完。要換新,最快聽日安裝。天寒地凍落晒雨,一家幾口唯有去附近 ...
好彩附近有運動場咋

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

早排我家的熱水爐都停工,我沖凍水,雖然政府運動場、C記(會員),都係幾分鐘路程,工人又話煲水,no need,熱下身就得

侯爵府

回覆 Charlotte_mom 的帖子

我都試過,仲要撞啱連放4日紅日添,第1,2日就煲水攪掂,第3,4日BF頂唔順話去佢亞媽到沖

珍珠宮

...
笑左

我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁方便,真系諗得過喎

重新起步,為未來努力

子爵府

公爵府

你老公好有演戲天份喎!有無考慮去演藝進修下?

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 14-3-7 00:41
哎,尋晚發現開下熄下。今日師傅睇完。要換新,最快聽日安裝。天寒地凍落晒雨,一家幾口唯有去附近 ...

我屋企拆浴缸, 擒晚放工返新界阿媽到食飯+沖涼, 再出返港島
今晚又試下行去政府運動場沖涼先

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主 C6 好攪笑

愛 我 就 別 傷 害 我

首頁

尾頁

跳至