親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:2014暑假沖繩親子團,入o黎一齊研究吓吖(行程

終於到我啦。
我會廿八號出發,玩四日。諗住hea玩,但發覺四日根本唔夠時間。
未出發已諗定下次行程。

lovelyliz  玩得開心啲   發表於 14-8-23 17:12

大宅

回覆:elmolly 的帖子

一直好努力去爬你們的分享,,我們一家四口會10月第三個禮拜去五日,除左機位外其他玩、住、食都未定,應該會hea多,不知10月會否涼,請給予意見!謝謝大家!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今日第二日,尋日預左行outlet加個文化遺產,結果只行左outlet,夜晚食左花笠,住best western。
酒店企理,超近單軌站。花笠真係家庭式食品,好味唔花巧,唔貴
準備出發攞車入恩納~

別墅

我21號晚lastday 去那霸libre garden住 無耐見到隻超大曱甴lor 打唔死 結果轉左間超大房 接受唔到甘大隻曱甴

別墅

近水族館間hilton都好似好正

別墅

醒目開學勳章

回覆:lcip 的帖子

尋日係Naha返嚟 係那霸住Jal City都幾好 係正國際通內 一落街就有得食同玩 花笠直頭係後門就有一間 超正 另外我見國際通附近泊車都要比錢大約100-200y/half hrs 所以我都係係酒店行去就算 都唔遠10min左右 去main place就大約揸20min車(經常塞車)

大宅

回覆 CCSC2010 的帖子

我今次住mercure都好正,好近單軌站。上次就住Rihga Royal Gran Okinawa, 都好正,但房租係Mercure既double

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 CCSC2010 的帖子我今次住mercure都好

原帖由 annababe 於 14-08-24 發表

我今次住mercure都好正,好近單軌站。上次就住Rihga Royal Gran Okinawa, 都好正, ...
Hi.我下年4月都想book Mercure.是否酒店就有OTS租車辦事處?thx

大宅

回覆:CCSC2010 的帖子

我上星期去又係成日塞車!

大宅

回覆 寯寯媽 的帖子

我都係28-31 wow, 請問你個plan 係點?我stay 哂南邊炸

大宅

引用:回覆 寯寯媽 的帖子我都係28-31 wow, 請問

原帖由 mollycat 於 14-08-25 發表
回覆 寯寯媽 的帖子

我都係28-31 wow, 請問你個plan 係點?我stay 哂南邊炸
我住兩晚beach tower加一晚daiwa roynet新都心。第二日會跟local tour去海洋博, 另會購物
唔自駕,最緊要交通方便,就算要搭的士都唔太肉赤
你呢?

複式洋房

引用:回覆+CCSC2010+的帖子我今次住mercure都好

原帖由 annababe 於 14-08-24 發表

我今次住mercure都好正,好近單軌站。上次就住Rihga Royal Gran Okinawa, 都好正, ...
你好呀~
我12月會去r
留那霸2天
mrecure 適合帶20個月既bb 嗎?

大宅

有關OTS租 WiFi pocket

我send左email去查詢,佢話個wifi pocket"僅能搭配租車時間使用",咁即係點??
我離開左架車就上唔到網??定係佢個wifi pocket只限比人做導航??

有無人答到我呀??

侯爵府

引用:有關OTS租 WiFi pocket我send左email去查詢

原帖由 koko221 於 14-08-25 發表
有關OTS租 WiFi pocket

我send左email去查詢,佢話個wifi pocket"僅能搭配租車時間使用",咁即係點??
佢意思係租車日期內可租埋wifi,到你還車就要還埋wifi,當然可以跟身用。

koko221  哦,原來係咁,真係比佢嚇死。多   發表於 14-8-25 17:29

侯爵府

引用:Quote:原帖由 koko221 於 14-08-25 發表有

原帖由 lovelyliz 於 14-08-25 發表
佢意思係租車日期內可租埋wifi,到你還車就要還埋wifi,當然可以跟身用。
離開左架車都用到,放心

大宅

引用:Quote:原帖由 lovelyliz 於 14-08-25 發表

原帖由 lovelyliz 於 14-08-25 發表
離開左架車都用到,放心
不過個wifi好快冇電,記得上車叉满電,或者帶後備電!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章

上機前機場影嘅生果相

大宅

引用:終於到我啦。我會廿八號出發,玩四日。諗住

原帖由 寯寯媽 於 14-08-23 發表
終於到我啦。
我會廿八號出發,玩四日。諗住hea玩,但發覺四日根本唔夠時間。
未出發已諗定下次行程。:waha ...
個人經歷一早plan定行程,但天有不測風雲,行程大亂,其實由北到南西至東順路去景點玩,跟足行程比較難!

大宅

回覆:KelS 的帖子

咩位置?上次上機前搵唔到

侯爵府

引用:Quote:原帖由 lovelyliz 於 14-08-25 發表

原帖由 vv1448 於 14-08-25 發表
不過個wifi好快冇電,記得上車叉满電,或者帶後備電!
我用到成日喎,每晚喺酒店义一次就得

首頁

尾頁

跳至