影視娛樂

跳至

首頁
34567...30

尾頁

大宅

我想問係唔係得16杯, 是否做完

珍珠宮

原文章由 熙媽咪 於 07-8-23 01:14 發表
我想問係唔係得16杯, 是否做完

岩岩睇完16杯, 好SWEET 呀... 根據人地留言講:因為收視好既關係 應該仲拖多兩集, 一集係大結局, 一集係特輯, 唔知真唔真呢???

不過早幾日生果日報都講係下星期二大結局. 好期待呀...

我想問: 到底漢傑祖母同洪社長係咩關係呢可???

[ 本文章最後由 tkkmama 於 07-8-23 18:41 編輯 ]

大宅

子爵府

我都覺得16未完, 好野仲有得追:lol:

琥珀宮

理d真係各花入各眼。可能我之前睇過金萱兒即金三珣拍孔侑做果齣《校園臥底》,電影入面佢真係好型仔。孔侑身型唔錯,初頭果幾集佢個樣真係唔係太掂,不過佢係果種越睇越舒服既男藝人。

而尹恩惠本身好靚架,如果睇過《宮》,相信冇人會話佢唔掂,戲入面佢化既妝好淡好淡近乎零,所以接受唔到都唔奇。

原文章由 benben 於 07-8-22 11:09 發表
just want to comment COFFEE

見個個都話好好睇. . . .係土x網睇左十一, 二集. . . .都係唔多 like 男女主角個 look . . . .!! give up then!!

琥珀宮

第十六集真係甜到漏,當然未大結局啦!我估唔到韓劇依家咁大膽,之前既《浪漫滿屋》上床戲真係疑幻疑真,今年睇理兩齣《達子》及《咖啡》都有床上戲,尤其《達子》真係露哂骨,韓劇尺度終於開放左勒!

我都好期待呀,不過下星期四先係香港,要遲兩日,我唔制呀!:-( :-(

原文章由 tkkmama 於 07-8-23 18:40 發表

岩岩睇完16杯, 好SWEET 呀... 根據人地留言講:因為收視好既關係 應該仲拖多兩集, 一集係大結局, 一集係特輯, 唔知真唔真呢???

不過早幾日生果日報都講係下星期二大結局. 好期待呀 ...

侯爵府

唔該...有冇人知<咖啡屋王子一號店 >係咪下星期大結局(共十八集)呀??-(

琥珀宮

上網摷過,話17集大結局喎,即係黎緊個星期三囉。理集會講恩燦在咖啡屋最後一天既情況,應該好感人!

17集恩燦頭髮會變鬈及肩,最後以女性化形象出現。

原文章由 CICISASA 於 07-8-25 18:53 發表
唔該...有冇人知係咪下星期大結局(共十八集)呀??-(

[ 本文章最後由 SandyKL 於 07-8-25 20:05 編輯 ]

複式洋房

原文章由 SandyKL 於 07-8-24 23:46 發表
第十六集真係甜到漏,當然未大結局啦!我估唔到韓劇依家咁大膽,之前既《浪漫滿屋》上床戲真係疑幻疑真,今年睇理兩齣《達子》及《咖啡》都有床上戲,尤其《達子》真係露哂骨,韓劇尺度終於開放左勒!

我都好期待呀,不過下星期 ...

我覺得你真係講得好正!我睇完第16集..都係咁ga感覺@@好甜在心...我都覺宜家韓劇開放左好多...真係好迷..

子爵府

原文章由 SandyKL 於 07-8-25 20:00 發表
上網摷過,話17集大結局喎,即係黎緊個星期三囉。理集會講恩燦在咖啡屋最後一天既情況,應該好感人!

17集恩燦頭髮會變鬈及肩,最後以女性化形象出現。

...

YES今晚最後一集(集數計). 一開場已經甜到入心..一來就沒有穿衣服..呵呵. 我已經入魔到追直播:mrgreen:
將來出左碟, 一定一定一定會買黎收藏.

[ 本文章最後由 mamee 於 07-8-27 21:20 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 mamee 於 07-8-27 21:14 發表

YES今晚最後一集(集數計). 一開場已經甜到入心..一來就沒有穿衣服..呵呵. 我已經入魔到追直播:mrgreen:
將來出左碟, 一定一定一定會買黎收藏.

係真唔係架. 一陣先再煲17杯....:loveliness: :loveliness:

子爵府

原文章由 tkkmama 於 07-8-28 07:24 發表

係真唔係架. 一陣先再煲17杯....:loveliness: :loveliness:

真, 真珠都無咁真..連褲都著錯埋, 睇得我呢個C9不知幾開心:loveliness:
今朝再番煲有字幕. 咁就完, 真係唔捨得.

大宅

mamee,

請問邊處有得睇17坏呀?

Thanks!

子爵府

原文章由 heihei媽咪 於 07-8-28 15:10 發表
mamee,

Thanks!

Pls check PM.

大宅

mamee,

Pls check pm.
Thanks!

珍珠宮

原文章由 mamee 於 07-8-28 09:22 發表

真, 真珠都無咁真..連褲都著錯埋, 睇得我呢個C9不知幾開心:loveliness:
今朝再番煲有字幕. 咁就完, 真係唔捨得.

YES 呀... 八點幾睇左啦... 好sweet呀... 好似仲有ng片段喎, 唔知仲會唔傳上去呢...明天又去睇過....

大宅

mamee,

Many Many Thanks!

子爵府

我都睇完,超sweet
如果我男朋友似男主角對我,我就發達

原文章由 tkkmama 於 07-8-28 17:39 發表

YES 呀... 八點幾睇左啦... 好sweet呀... 好似仲有ng片段喎, 唔知仲會唔傳上去呢...明天又去睇過....

大宅

Mamee,

Thank you for your PM.:-P

原文章由 Caraid 於 07-8-28 19:12 發表
mamee,

Many Many Thanks!

琥珀宮

番黎即刻煲大結局,結尾好好吖,冇虎頭蛇尾既感覺。可惜係漢成同柔珠既bb冇左,但編劇其實早有伏線,柔珠唔愛惜胎兒。

飲完18杯,唔覺得膩,一口甜,甜到落心!

首頁
34567...30

尾頁

跳至