跳至

首頁
12345...14

尾頁

洋房

之前D留言/意見冇哂,點解?

[ 本文章最後由 wendylsk 於 07-8-7 20:30 編輯 ]

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 wendylsk 於 07-8-7 20:23 發表
之前D留言/意見冇哂,點解?

我估比人delete左...........因為裡面有facial house電話, 可能太詳細版主覺得有問題啩~~~~

好彩我mark底左個電話啫!!

洋房

[quote]原文章由 YuYuMother 於 07-8-7 20:32 發表
我估比人delete左...........因為裡面有facial house電話, 可能太詳細版主覺得有問題
我又book左下星期做facial啦,上次試左刮痧個feel好正,唸住今次連背都做埋,試左再係度share啦

大宅

今日試左好ok播, 我覺得按摩按左好耐咁, 好正!:lol 佢仲送左支暗瘖膏過我, 冇收我$ ! 以咁抵既價錢, 真係好值得一試!梁小姐又好傾, 但又唔會講得太多, 好舒服!

大宅

原文章由 YuYuMother 於 07-8-7 20:32 發表

我估比人delete左...........因為裡面有facial house電話, 可能太詳細版主覺得有問題啩~~~~

好彩我mark底左個電話啫!!

多謝你提供既資料我先可以book到時間喳..
佢仲話多謝o個個o係網上提供資料既人喎...
我book左星期五試下先~*

水晶宮

原文章由 nawbb 於 07-8-7 20:49 發表
今日試左好ok播, 我覺得按摩按左好耐咁, 好正!:lol 佢仲送左支暗瘖膏過我, 冇收我$ ! 以咁抵既價錢, 真係好值得一試!梁小姐又好傾, 但又唔會講得太多, 好舒服!

係呀, 我都鍾意佢唔煩, 同你傾計適可而止, 唔會煩住你, 按摩時比你訓下覺..........:loveliness:

我最怕美容院d staff一路同你做facial一路撩你傾計, 講真, 有時真係幾煩, 想訓陣都唔得!

我都book左下星期去完旅行返黎做facial急救, 到時試埋做面刮痧先.

水晶宮

原文章由 絕望囡b 於 07-8-7 20:55 發表

多謝你提供既資料我先可以book到時間喳..
佢仲話多謝o個個o係網上提供資料既人喎...
我book左星期五試下先~*

唔好客氣, 有好野大家share嘛~~~~

你星期五試完上黎講下試後感啦!! :lol

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 YuYuMother 於 07-8-7 20:56 發表

係呀, 我都鍾意佢唔煩, 同你傾計適可而止, 唔會煩住你, 按摩時比你訓下覺..........:loveliness:

我最怕美容院d staff一路同你做facial一路撩你傾計, 講真, 有時真係幾煩, 想訓陣都唔得!

我都book左 ...

刮痧係點架?我都想試呀!我上星期都試左一次, 正!
YUYUMOTHER,你去邊玩呀?

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

I didn't save her number but good job she gave me a card and price list on sunday when i went, i am going to try the slimming one, going to try it on my tummy... Ms Leung says it will help get rid of stretch marks!!

Ms Leung says the 刮痧 uses fish Bone? does it feel good?

水晶宮

原文章由 maggielau0705 於 07-8-7 21:16 發表

刮痧係點架?我都想試呀!我上星期都試左一次, 正!
YUYUMOTHER,你去邊玩呀?

我都唔知刮痧係點架, 不過見d媽咪話試左ok, 所以心郁郁想試下囉~~~

我下星期去祈福/長隆玩呀, 玩完返黎一定要做下facial補下濕先得, 所以book定返黎去做facial囉!!

maggielau0705,

你之前都攪去長隆架? 你地幾時去呀? 

[ 本文章最後由 YuYuMother 於 07-8-7 22:49 編輯 ]

別墅

我昨日做完,真係覺得物有所值。我下星期去完旅行,都會再去。

水晶宮

我都book左sunday去做tummy呀
原文章由 jellybaby 於 07-8-7 22:10 發表
I didn't save her number but good job she gave me a card and price list on sunday when i went, i am going to try the slimming one, going to try it on my tummy... Ms Leung says it will help get ri ...

水晶宮

yuyumother,

佢攪個個cancelled啦, 我咪本來join佢一齊去lor, 點知冇人所以去唔成, 攪到我心郁郁冇得去:lol
原文章由 YuYuMother 於 07-8-7 22:22 發表

我都唔知刮痧係點架, 不過見d媽咪話試左ok, 所以心郁郁想試下囉~~~

我下星期去祈福/長隆玩呀, 玩完返黎一定要做下facial補下濕先得, 所以book定返黎去做facial囉!!

你之前都攪 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 YuYuMother 於 07-8-7 22:22 發表

你之前都攪 ...

個團攪唔成啦,本來明天同c6去的,而家打風無得去啦!:-( :-(

水晶宮

我仲諗住跟你尾去tim:mrgreen:
原文章由 maggielau0705 於 07-8-8 12:01 發表

個團攪唔成啦,本來明天同c6去的,而家打風無得去啦!:-( :-(

複式洋房

我都想知間舖係邊,你地可唔可以pm我?

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

原文章由 fw5775 於 07-8-8 10:39 AM 發表
我都book左sunday去做tummy呀

then you can let me know how it goes then!

水晶宮

ok, check pm:D

原文章由 混吉仔 於 07-8-8 22:56 發表
我都想知間舖係邊,你地可唔可以pm我?

水晶宮

好呀, sunday做完話你知
原文章由 jellybaby 於 07-8-9 01:38 發表

then you can let me know how it goes then!

水晶宮

原文章由 fw5775 於 07-8-9 09:05 發表
好呀, sunday做完話你知

fw5775,

我都想知, 話埋我知丫.......

我上星期同囡囡去完廸廸尼之後黑左好多!! 雖然已經搽左防曬, 都搞到咁...........

諗緊呢兩日去做多次facial先定等下星期去埋旅行先~~ 唉, 好煩, 最慘又忙, 真係頭痕!!

首頁
12345...14

尾頁

跳至