跳至

首頁

尾頁

別墅

我都要在此多謝晴晴媽咪替我們安排這個活動﹐昊仔今次都係第一次參加playgroup, 所以都係有些唔適應, 但佢都玩得好開心, 同埋玩到好攰呢.
如果你再攪, 我都會再參加的, 可以電郵給我.

原文章由 kingying 於 07-8-20 00:45 發表

晴晴媽咪
多謝你為我們做搞手,使我的bb可以嚐試參加一些playgroup ,使我知道bb現在有什麼是應該要學的,可能bb是第一次參加,所以不是太投入,希望你們下次再搞,請pm/e-mail我啦
thank you so much:)
[img][ing]http://i88.photobucket.com/albums/k187/pekkle53/33258240493567224471223522680321270.jpg[/ing][/img]

別墅

多謝晴晴媽!
Derry仔1st參加此playgroup, 佢好開心;
下一次playgroup可唔可以再預麻我哋呀!

複式洋房

The location and tutor are nice.

Thank you.

原文章由 lwklilian 於 07-8-21 00:21 發表
多謝晴晴媽!
Derry仔1st參加此playgroup, 佢好開心;
下一次playgroup可唔可以再預麻我哋呀!

別墅

睛靈勳章

各位媽咪 :

你地唔洗咁客氣。其實我要多謝你地支持我搞o既playgroup 先真。亦多謝導師可以抽空黎教我地o既bb, 佢真係好有心機, 同埋每次都會教我地用最平o既方法整d 玩具俾bb玩, 真係物儘其用。如下次再有 playgroup , 會再通知你地啦。

別墅

睛靈勳章

各位媽咪 :

9月份又有 playgroup喇, 仲有少量名額。如有興趣, 請pm 留底
email 俾我, 我 send d 資料俾你地啦。

日期 : 23/9 (星期日)
時間 : 2:00 -4:00 pm

晴晴媽

別墅

有無興趣返 playgroup?

Hi 晴晴媽,
I already PM the email address to you, pls check, tks.

男爵府

playgroup

我女女都係0606, 我都有興趣, 請給我資料。thank!

大宅

晴晴媽,

我已pm你, 請查看!

原文章由 annettelhy 於 07-9-11 14:03 發表
各位媽咪 :

9月份又有 playgroup喇, 仲有少量名額。如有興趣, 請pm 留底

晴晴媽 ...

大宅

晴晴媽,Please check PM. Thanks!

原文章由 annettelhy 於 07-9-11 14:03 發表
各位媽咪 :

晴晴媽 ...

別墅

睛靈勳章

各位send 左pm 俾我o既媽咪, 請check email. 我已send 左有關資料給你們。請於今星期四前 confirm。 謝謝!

別墅

有無興趣返 playgroup

Hi 晴晴媽,

Sorry, we can't join the playgroup this time as my baby
has got a cold yesterday...see you all in next gathering

別墅

睛靈勳章

已 send 左 pm 俾我o既媽咪 , 請你地於今天內 confirm 是否出席今星期日o既 pg 。並請於星期六前過數如我。我已
send 了email 給你們, 請儘快回覆。
Thanks!

[ 本文章最後由 annettelhy 於 07-9-21 01:39 編輯 ]

大宅

原文章由 annettelhy 於 07-9-19 03:28 發表
各位send 左pm 俾我o既媽咪, 請check email. 我已send 左有關資料給你們。請於今星期四前 confirm。 謝謝!

sorry,星期日我唔得:-(

首頁

尾頁

跳至