興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

我用了 hkbn 6 年了,約一年前用 bb10 $129/月,後來升級到 $179/月 bb100, 不過得 6 個月(上一個兩年 plan 餘下時間平價 upgrade 咁話喎)。四個月前話 bb100 新 plan 要 $238, 我當然唔 ok, 所以 downgrade 返去 bb25, 不過兩年 plan 都要 $188/月。<br /><br />佢送 nod32 antivirus 同 digiTV, 不過我都用唔著,我用左 6 年反而貴過新客 $50/月,我相信到約滿時都要考慮跳槽先有機會平了。

[ 本文章最後由 犖犖 於 07-8-28 17:07 編輯 ]

大宅

香港寬頻25M$156,24個月送家居電話線,同埋$500百佳禮券,有興趣可PM我.如扣埋$500禮券即係每個月$135重送家居電話線.

複式洋房

[quote]原文章由 msling 於 07-8-13 22:03 發表

[ 本文章最後由 yammyyam 於 08-5-17 20:01 編輯 ]
[img align=left][img align=left]http://img3.3lian.com/2006/010/24/213.jpg[/url][/img][/img] :angryfire: :veryevil: ?-( :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :verycold: :ranting: :yawn: :hammer: :evil:

子爵府

好媽媽勳章

回覆 #2 adacheng0610 的文章

我有興趣,已pm你~ thx!

Hello everybody~~!

大宅

THANKS
原文章由 VB04 於 08-5-19 13:18 發表

大宅

原文章由 adacheng0610 於 08-5-16 23:22 發表
香港寬頻25M$156,24個月送家居電話線,同埋$500百佳禮券,有興趣可PM我.如扣埋$500禮券即係每個月$135重送家居電話線.

急.... 有興趣, 可以pm 我嗎? 送家居電話 - 包唔包 call waiting..etc? thks!

複式洋房

原文章由 adacheng0610 於 08-5-16 23:22 發表

呢個價錢依架重有無GAR
我都想續約。
[img align=left][img align=left]http://img3.3lian.com/2006/010/24/213.jpg[/url][/img][/img] :angryfire: :veryevil: ?-( :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :verycold: :ranting: :yawn: :hammer: :evil:

大宅

原文章由 double-w 於 07-8-28 15:55 發表
死啦!剛剛"香港寬頻"來到安裝, 話因我住的單位裝修後, 電話
線不可接駁他們的線路, 只可用 i-cable 或 pccw, 因這兩者都
是用天線, 即是我要再用 i-cable :-( double-w ...

唔該可唔可以講沒清楚d”... 電話線不可接駁他們的線路...”係咩意思? 因我而家都係用緊pccw同
netvixxxx,單位正準備裝修,之後都想轉hkbn...咁我應該點做至唔會有呢個情形出現?

複式洋房

男爵府

我個plan係平均$199一個月,簽24個月,bb100,家居电話,bbtv基本24條頻度.另加$15/m來电顯示,callwaiting,do not distrub,全程$214,貴嗎?

別墅

回覆 #9 adacheng0610 的文章

已 pm 你, 請給我詳細資料, tks.
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

複式洋房

我都想續約。

i want ah

別墅

我都有興趣, 請 PM 我!

子爵府

香港寬頻25M$156,24個月送家居電話線,同埋$500百佳禮券,有興趣可PM我.如扣埋$500禮券即係每個月$135重送家居電話線

有線下個月到期喇!
我都有興趣,請PM我
THX!
東菇仔

大宅

唔好意思,我做唔到續約.多謝查詢.
原文章由 doorbo 於 08-6-14 02:45 發表

我都想續約。

i want ah ...

大宅

請各位收PM.THANKS.

男爵府

我用開 pccw, 想轉香港寬頻.

請 pm 我. 謝謝!

大宅

各位准用户注意啊!!!

记得要用电邮收月结单,因打单出纸收多$20皮!!!
Eddie

男爵府

我將搬往大圍,想用HKBN,請PM我,謝!

大宅

好媽媽勳章

I-CABLE 我9月8日到期,7月13日FAX左CUT FORM,7月16日再打電話CFM收到未,7月19日已經收到CFM LETTER,叫我交返D 寬頻機,冇左右為難,態度都唔錯.

原文章由 double-w 於 07-8-16 13:07 發表
Matau :
tks for yrs details. My plan same as you now.
問題是死人i-cable, 我話要取消合約, 多多理由推我,
我9月16日到期, 到現仍尚未寄cancelled form 給我,
又話today已經超過30日之前的通知期, 要多收我一
個 ...
小寶

首頁

尾頁

跳至