母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我在其中一個話題見到有人奶媽媽講fenugreek膠囊,我想問其實係咩來的?好似係對谷奶奶有用是嗎?
how to use?& where can buy?

等待驗證會員

fenugreek是印度的香草,可以增加血液循環,部份媽媽會感覺奶量增加,有些則沒有太大的反應。 由於fenugreek是天然的吃用的香料,所以安全性很高,如果想增加奶量,可以一試,有維他命售買的商店有售,我聽說Watson's和 Manning都有。

大宅

我飲了多奶茶第2日!!:tongue:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

haha.....係好難飲gar,不過飲飲0下就會慣gar la!!
我買到本書la,sitterbobo,不過我仲未搵到呢隻膠囊woo...大圍間"屈人屎"都冇得賣:(
有冇奶媽知道where can buy fenugreek膠囊呀??

大宅

你係咪taiwai人呀??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

yes ar,你呢?tai wai or shatin ar?

大宅

Hello.......im taiwai人:loveliness:

大宅

我在其中一個話題見到有人奶媽媽講fenugreek膠囊,我想問其實係咩來的?好似係對谷奶奶有用是嗎?
how to use?& where can buy?

health food shop 有得買架.

俾埋個link你參考下:
http://www.kellymom.com/herbal/milksupply/fenugreek.html

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊