想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我有一個仔, 而家 3 歲. 我好想生多個細佬/妹陪佢, 但係我個仔係一個勁呷唶o既小朋友, 就連我老公拖下我手佢都會大嗌 :-(

我問佢媽媽生個 BB 陪佢好唔好. 佢話唔好, 唔要 BB, 媽媽唔錫 BB, 媽媽唔抱 BB, 佢仲喊添 :-(

我應唔應該生呀 ? 我真係覺得好煩 :cry:

有 2 個 BB o既媽媽, 你地個大仔/大女有呷唶嗎 ?

[ 本文章最後由 doughnut 於 07-8-25 12:06 編輯 ]

大宅

我囡囡冇呷唶喎, 因為佢好喜歡bb, 好鍾意同小朋友玩

原文章由 doughnut 於 07-8-25 11:29 發表
我有一個仔, 而家 3 歲. 我好想生多個細佬/妹陪佢, 但係我個仔係一個勁呷唶o既小朋友, 就連我老公拖下我手佢都會大嗌 :-(

我問佢媽媽生個 BB 陪佢好唔好. 佢話唔好, 唔要 BB, 媽媽唔錫 BB, 媽媽唔抱 BB, 佢仲 ...

大宅

原文章由 doughnut 於 07-8-25 11:29 發表

我問佢媽媽生個 BB 陪佢好唔好. 佢話唔好, 唔要 BB, 媽媽唔錫 BB, 媽媽唔抱 BB, 佢仲 ...

我個仔已經就黎5歲 我都係而家先有第二胎,
我自己就覺得已經遲,因為驚差太遠呀..
我個仔初初都話唔好架 後尾佢大左dd就鐘意同
其他bb玩 其實早d生埋都好呀 我就兩個夠晒數

複式洋房

大B呷醋好正常,因為會驚父母吾再甘愛錫佢。
所以要特別比多D耐心愛心大B嘠。
等佢明白吾會因為有左細B而受到忽略。

首頁

尾頁

跳至