使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小路 我差不多20個! 發表於 昨天 20:13

至下午四點幾6個, 但而家入嚟睇, 成18個唔關事的提醒, 即係1日有成廿幾個唔關我事的提醒, 好annoying

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

攞命,今日一上bk, 有41個提醒,當中有4個招呼,2個回帖係關我事,其餘35個提醒回帖唔關我事的

珍珠宮

兩日啦, 仲未整好呀?

禁止訪問

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

bobosweet 發表於 14-4-4 13:48
兩日啦, 仲未整好呀?

有啦. 3.1.3 更新版呀:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11161251&extra=page%3D1

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位國民,是次部份國民收到錯誤提醒的原因,是由於有關提醒是由Android 3.1.2用戶所發出的,有關問題已在今天推出的 Android 3.1.3內修正,煩請使用Android 3.1.2的國民下載更新。

親子王國 ANDROID 3.1.3
https://play.google.com/store/apps/details?id=bk.androidreader

我謹代表親子王國向受到影響之國民致歉!

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:bobosweet+發表於+14-4-4+13:48+兩日

原帖由 chan803 於 14-04-04 發表
有啦. 3.1.3 更新版呀:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11161251&extra=page ...
我更新左2.6.3

重是日日收好多呀。

又2手,又2014bb。。。
成版唔関我事。我留第3次了。

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:各位國民,是次部份國民收到錯誤提醒的原因

原帖由 國務專員 於 14-04-04 發表
各位國民,是次部份國民收到錯誤提醒的原因,是由於有關提醒是由Android 3.1.2用戶所發出的,有關問題已在 ...
我用iphone的。請看下post。
我已經幾日了。

翡翠宮

好媽媽勳章

回覆:國務專員 的帖子

看#27先啱。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+chan803+於+14-04-04+發表有

原帖由 jolo 於 14-04-04 發表
我更新左2.6.3

重是日日收好多呀。
要等Android 3.1.2 全部Up晒去3.1.3先解決到呀

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+jolo+於+14-04-04+發表我更新

要等Android 3.1.2 全部Up晒去3.1.3先解決到呀
咪玩啦。

人地d手機,我control 唔到人地up 唔up 㗎喎。。幾年都唔up,咁點呀?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+chan803+於+14-04-04+發表要

咪玩啦。

人地d手機,我control 唔到人地up 唔up 㗎喎。。幾年都唔up,咁點呀?:diz ...
可能BK可以強制3.1.2用家升級呢

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+chan803+於+14-04-04+發表要

咪玩啦。

人地d手機,我control 唔到人地up 唔up 㗎喎。。幾年都唔up,咁點呀?:diz ...
你以為我點解要開個主題俾3.1.2的用家呀

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+jolo+於+14-04-04+發表咪玩啦

你以為我點解要開個主題俾3.1.2的用家呀
原來你開左主題呀?

過去8卦下先。

琥珀宮

我都係呀,琴日收到一個提醒,今日收到一個提醒,完全唔關我事。

入嚟想開帖問,原來在我前面已有國民有此情況,點解

首頁

尾頁

跳至