媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

2003年8月夏日羊羊媽咪會- PART 2

嘿...再新一PART啦
祝各媽媽和BB...新年快樂..
身體健康
BB快高長大

子爵府

Re: 2003年8月夏日羊羊媽咪會- PART 2

各位,

晞晞妹妹報到~報到~

拜個早年先!

祝各位媽咪靚足一世爆哂鏡、食極唔肥FIT到漏、不勞而穫「印印」腳、老公聽話財疏爽!

祝各位BB精靈活潑得人愛、聽教聽話無激氣、識坐識行路路通、身體健康無病痛、飲奶食糊快夾乾!

禁止訪問

禁止訪問

該用戶已被刪除

男爵府

祝各位媽咪,BB:
[size=large]新年快樂
[size=large]媽咪事事如意,美艷動人,越黎越靚[size=large] (*^O^*)
[size=large]BB 快高長大,肥肥白白,聽教聽話 [size=large](*^_^*)
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

大宅

[size=large]Hello all,

恭喜發財!新年進步!
小朋友快高長大!身體健康!
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

[size=large]各位媽咪,
恭喜發財!恭喜發財!
小朋友快高長大!身體健康!
各媽咪就靚,,fit,正!
[/quote]

www.babyhome.com.tw/bb/10415[img align=left] [img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid133/p668bc3b543efa1d3bdcc27b37aaf3487/f787210b.jpg[/img]
該用戶已被刪除

子爵府

Hello, 各位靚靚媽咪同精靈BB,我和明仔也來拜年啦!!BB們記住聽教聽話啦!!  

伯爵府

好媽媽勳章

子維也出來向各位拜年先
今年子維也算小豐收
公公婆婆也比大利是

大宅

悅頤妹妹同各位八月姨姨請請,祝各位羊羊身體健康,聰明伶俐。

嘩!子維哥哥好帥呀! :-P

複式洋房

嘩…幾日冇上 "黎",已經開左 Part 2 呀

學謙在此祝各位哥哥,姐姐 :身體健康, 快高長大, 人見人愛, 聰明過人, 聽教聽話, 日日都笑呵呵 ^-^
另祝各位姨姨 : 青春常駐, 心想事成, 每年每月每日每時每分每秒都係咁靚,咁 Fit......恭喜恭喜

禁止訪問

該用戶已被刪除

子爵府

Hunglei,

仔仔好靚仔喎,好呀,2月1日就同佢咁著啦。

各位媽咪,

似乎妳地都比BB著中國服,晞晞都無呀,係咁以有件類似嘅背心仔比佢著。但係唔知點解個大頭相轉來轉去都改唔到?
該用戶已被刪除

子爵府

Hunglei,

唉,點解會發生D咁唔開心嘅事呢?我睇完妳嘅Message好震驚,您要好好調理好自己嘅身體呀!其實真係好講緣份,最緊要您地能夠睇開D。妳要小心身體呀,有健康嘅身體先至可以再有第二個架。

我真係唔捨得去買囉,諗諗下都係著得個一兩次就唔著啦,所以咪無買比晞晞著。其實晞晞著梗個件背心都係婆婆最近去大陸旅行用左十幾元買番黎比佢。咁妳仔仔個套真係好平,而且真係幾靚,我之前睇到個D都要佰幾蚊一套!
該用戶已被刪除

大宅

Hunglei,

It's sad to know the bad news. However, I am proud of you to be so positive. It is important to think positive and stay healthy for your body.

Looking forward to receiving your Good News in the year of Monkey !

Blessings...

首頁

尾頁

跳至