自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

本身係自己大意, 講到私吞

珍珠宮

畀面勳章

回覆:新港中心foodcourt 留下全新BB用品,被人私吞

好快又hit

明你心情,但唔通你expect 人地企定定等你返黎???自己下次小心d 好過啦

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

大宅

如果問過 CS 都冇, 只可以怪自己大意...人性大多是貪心的, 不可以旨意個個都路不拾遺咁好

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你下次自己小心D ...
問下CS 有無.. 如果無.. 你只可以怪你自己!
下次唔好再咁唔小心.. 如果唔係又會唔見.
雖然我都明白你唔見左野係肉痛D..
不過自己都有責

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:新港中心foodcourt 留下全新BB用品,被人私吞

用詞不當,改改佢啦

伯爵府

我以為係講緊FOODCOURT收碗阿姐"私吞"左你D野.....

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

angelawoo 發表於 14-4-3 14:47
[size=11.818181991577148px]唉!我lunch time响新港中心留下全新Hallmark BB用品,5分鐘後已經俾貪心嘅人偷去!
[size=11.818181991577148px]吾知可吾可以睇cctv! 好吾開心!
[size=11.818181991577148px]點解D人咁貪心?
咁樣叫 [私吞]?
係你自己唔記得攞定係比[人偷去]? 兩回事黎架!

男爵府

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔開心就一定架啦,不過都唔好怪其他人貪心

原帖由 sharonhwyc 於 14-04-03 發表
唔開心就一定架啦,
不過都唔好怪其他人貪心,
只能怪自己粗心大意~

Agree,
同埋去CS問下啦:)

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 遊學勳章

引用:唉!我lunch time响新港中心留下全新Hallma

原帖由 angelawoo 於 14-04-03 發表
唉!我lunch time响新港中心留下全新Hallmark BB用品,5分鐘後已經俾貪心嘅人偷去!
吾知可吾可以睇cctv! ...
你漏低左,可清潔亞姐見到,清理左都正常吖,要比下1手坐,又可能比人執左比保安,又可能有冇追左出去揾你但人多追唔到,已經有3個可能係人地做好心,而家比你唱佢私吞,比著我見到你個post,我把鬼火掉左袋嘢仲好

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 遊學勳章

引用:Quote:原帖由 angelawoo 於 14-04-03 發表

原帖由 diedsee 於 14-04-03 發表
你漏低左,可清潔亞姐見到,清理左都正常吖,要比下1手坐,又可能比人執左比保安,又可能有冇追左出去揾你 ...
repost

你漏低左,可能清潔亞姐見到,清理左都正常吖,要比下1手坐,又可能比人執左比保安,又可能有人追左出去揾你但人多追唔到,已經有3個可能係人地做好心,而家比你唱佢私吞,比著我見到你個post,我把鬼火掉左袋嘢仲好

meko~  Yes,同感  發表於 14-4-3 17:15

男爵府

回覆:angelawoo 的帖子

我一睇都覺樓主話緊商場職員攞左 wor

mingjan  me too  發表於 14-4-3 17:28

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

嬲還嬲,要表達清楚啲,唔好令人誤會,嘩衆取寵!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

去失物待領登記咗先啦! 你要報警先可番查錄影,到時可知真相。

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

angelawoo 發表於 14-4-3 14:47
唉!我lunch time响新港中心留下全新Hallmark BB用品,5分鐘後已經俾貪心嘅人偷去!
吾知可吾可以睇cctv! ...點解D人咁貪心?
明白你心情

唔好有下次

男爵府

回覆:angelawoo 的帖子

執同偷我覺得吾同 wor, 但点解樓主都吾改標題,要惹人誤會商場職員呢?

男爵府

引用:Quote:原帖由 diedsee 於 14-04-03 發表你

原帖由 diedsee 於 14-04-03 發表
repost

你漏低左,可能清潔亞姐見到,清理左都正常吖,要比下1手坐,又可能比人執左比保安,又可能有人追 ...
me too

大宅

引用:執同偷我覺得吾同 wor, 但点解樓主都吾改標

原帖由 boyboy1010 於 14-04-03 發表
執同偷我覺得吾同 wor, 但点解樓主都吾改標題,要惹人誤會商場職員呢?
Yes,俗語有云:地上執到寶,問天問地攞唔到,人地汁左您的只可以口同鼻滘,,可憐的樓主,下次小心

珍珠宮

引用:問左la, 大頭蝦一定ga la其實隨便响街攞吾

問左la, 大頭蝦一定ga la
其實隨便响街攞吾係自己嘅嘢,同偷車有乜分别
你放低係度,人又走咗……咁同偷真係唔同喎!

伯爵府

引用:唉!我lunch+time响新港中心留下全新Hallma

吾知可吾可以睇cctv! ...
比人執左呀!你自己大意無計。

首頁

尾頁

跳至