自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位mum mum,知吾知有左bb,可吾可以染髮,繡眉同腳底按摩呀?吾該各位~

禁止訪問

男爵府

染髮 .. NO,因為好難上色,同埋唔知對呀b有無影響,所以最好no啦
繡眉 .. 係咪即係紋眉?都係一樣最好no啦
腳底按摩 .. 一定no,因為會影響子宮,好易小產!!!

大宅

sa2501 & peggy@_@,
真係麻煩妳地呀,吾該晒~~
c喇! 我有時要我hubby幫我按摩腳底架,因為企得多好累囉!
sa2501,我都係uk mum,不過好耐冇去yatjeh topic talk talk lu~

複式洋房

染髮 > i did, nothing wrong with my child
繡眉 > didn't need to
腳底按摩 > 師傅 not allow me to

有左bb how many weeks now ?

大宅

原文章由 ukmum 於 07-9-2 06:25 發表
> i did, nothing wrong with my child
> didn't need to
> 師傅 not allow me to

有左bb how many weeks now ?

ukmum,
吾該晒妳~
我有左12 weeks咋!
9月中會返HK~
所以咪想整下染髮,繡眉&腳底按摩呀

複式洋房

deleted ......

[ 本文章最後由 georgina 於 07-9-2 07:19 編輯 ]

水晶宮

染髮同紋眉都係化學品入皮膚,有機會毒到個bb.
腳底按摩,我有左既時候,有次都想做,個師傅點都唔肯幫我按,佢話會落左個b架,如果唔用力按,你只會覺得師傅摸下你隻腳,唔會覺得舒服,一覺得舒服,有料到,就已經出事架啦.

大宅

原文章由 方方媽媽 於 07-9-2 09:36 發表
染髮同紋眉都係化學品入皮膚,有機會毒到個bb.
腳底按摩,我有左既時候,有次都想做,個師傅點都唔肯幫我按,佢話會落左個b架,如果唔用力按,你只會覺得師傅摸下你隻腳,唔會覺得舒服,一覺得舒服,有料到,就已經出事架啦. ...

oic
吾該晒

男爵府

原文章由 BoeyC 於 07-9-2 05:28 發表
sa2501 & peggy@_@,
真係麻煩妳地呀,吾該晒~~
c喇! 我有時要我hubby幫我按摩腳底架,因為企得多好累囉!
sa2501,我都係uk mum,不過好耐冇去yatjeh topic talk talk lu~ ...

如果你腳累叫你hubby只按小腿同大腿,同可以用暖水浸腳,都可以舒緩一吓腳累!!!

首頁

尾頁

跳至