自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個女4.5age,又係唔食飯ka,佢返全日k2,係學校都食,不過慢,
但係o係屋企就唔食.
試過:你唔食飯就無飯後甜品食(work1~2次)
唔食飯就放學無零食(cry....work1~2次)
呢幾日重衰,唔食..已經唔比其他野佢食,佢真係可以唔食,水都唔飲.朝早飲左支奶(7oz)到夜晚尿都無一督
我話你咁會死ka,以後都見唔到daddy mama同亞妹ka,佢只係眼紅紅咁.
唔食飯我地唔o采你,佢成晚唔出聲坐係度

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我個囡6歲,由細食飯都好慢,K1-K3都食最尾:-(
咩方法都試過,今個暑假仲死咩都唔肯食
公公下令要睇"中醫"飲完苦茶................哈 肯食
中醫話"胃寒"食道敏感,最重要唔好食凍野,
又真啊!去街食完雪糕,番到屋企就唔食飯lu.
仲好 以後無汽水,無雪糕

複式洋房

我個仔就相反...得個歲幾..咩都食,飲完奶冇耐,可以食一大碗爛飯(大人碗 )之後重要餅餅...小饅頭....由朝食到晚..食到幾飽都好,一見到人地食野或者見到d野食,就係都要食,唔比就喊:-( 唔知以為我餓左佢好耐 試過好幾次飽到嘔返出黎
不過佢好瘦...得19磅幾?-( 唔知會唔會生蟲呢

男爵府

原文章由 於 07-9-3 16:40 發表
我個仔就相反...得個歲幾..咩都食,飲完奶冇耐,可以食一大碗爛飯(大人碗 )之後重要餅餅...小饅頭....由朝食到晚..食到幾飽都好,一見到人地食野或者見到d野食,就係都要食,唔比就喊:-( 唔知以為我餓左佢好耐 試過 ...

我個仔都好似你個仔咁...不過咁耐試過嘔1,2次
佢食好多野....但係唔長肉..又唔長高.........
個肚南好...我都驚佢生蟲......

禁止訪問

男爵府

我99有個就黎兩歲既孫又係唔食飯....
上次去佢屋企食飯見到個小朋友食既飯只係得豉油+飯...
另一次就係"送"汁+飯
菜又無肉又無....
99話佢唔肯食就由佢喎........
所以次次都係見佢幾啖飯架咋!

我仔遲d都要比佢湊.....都唔知點算~
希望老公會出下聲啦

首頁

尾頁

跳至