自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

回覆:lottemsn 的帖子

我都無問題

公爵府

回覆:有無jm會介意出街時自己一個食?

思想未成長果陣就會

子爵府

唔奇!大把人係自己食啦

電台聽眾多謝張國榮救回自己https://www.youtube.com/watch?v=z50ltAiTtHs(已更新)
關於哥哥張國榮的一個感人故事,
反思何謂真,何謂愛。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

無問題

公爵府

我鍾意自己食

大宅

我一個人覺得去cafe 好relax

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

無問題。
上次1 個人去食迴轉壽司, 攞住個電話睇睇睇, 唔覺意睇完成齣戲, 2個幾鐘添
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

對我嚟講係我最舒服嘅時候....靜靜地relax 下....我重會搵d靚cafe歎coffee,

大宅

自己食好舒服呀!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔介意~
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

伯爵府

imycheung 發表於 14-4-8 17:10
我唔like 陌生人坐對面

我只會去D唔會搭枱O既地方...

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果唔駛搭檯,間舖又唔嘈,我都鍾意自己食,有時仲會邊食邊煲劇。不過快餐店食早餐果啲搭檯又無所謂,一人一邊,對方都係一條友,食完就走。

伯爵府

CathyChan1126 發表於 14-4-8 17:32
佢竟然做你生意

我都怕佢唔做我生意, 我問左先入架....

水晶宮

引用:我已前從來唔會出街時自己食寧願餓死因為覺

原帖由 lottemsn 於 14-04-08 發表
我已前從來唔會出街時自己食寧願餓死因為覺得自己食好奇怪不過試過一排習慣左覺得無咩野

...
我老公要輪更,以前我要返工,同唔到佢食飯嘅日子我日日都自己食,間唔中先約朋友

大宅

引用:如果間餐廳無乜客,自己一個我ok,但如果繁

原帖由 媽咪面 於 14-04-08 發表
如果間餐廳無乜客,自己一個我ok,但如果繁忙時間,我寧願外賣
同意,繁忙時間一個人有似啲監介

大宅

我就真係唔明有咩好介意。
我時常一個人去唱k lunch。

子爵府

唔介意,有時會好享受一個人既私人時間。

伯爵府

回覆:lottemsn 的帖子

我最like 自己一個去食嘢,無驅無束,鍾意食咩就食咩,又唔駛同人講嘢,正呀

littlemelody    發表於 14-4-8 22:21

男爵府

因為老公番夜,阿仔係婆婆度訓!我自己一個人食飯,但格嚟個d人會用奇異目光望住我!!!

首頁
34567...8

尾頁

跳至