婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

有些人讲D野有点难听但我唔介意,但系我唔系作野架罗,BB走左我都可以企得返身,理D伤我的说话我都唔会放系心度,我只不过想呻下。。。。。如果烦到期人的话我只能讲听唔好意思,但以后有些开心定唔开心我都会系理个平台度讲出来,因为可以呻下自己心情都好D!

男爵府

我唔覺得你作野,我好同情你! 加油!

侯爵府

回覆:唔好意思我唔系作野!我只不过想呻下!

呻下係好,但唔好諗埋一邊,同埋要識照顧自己,係香港生活係幾艱難,唔好期望有人會幫你,無人可靠,只可以靠自己。

偷懶喵星人    發表於 14-4-12 13:11
8-)

大宅

回覆 moonmoon1314 的帖子

好明白妳只係想呻下!唔好亂諗野喇,菜湯冇落仔甘大功效,

有時係要說母子緣份,
妳講自己都37歲養好身子心情
預備自己,做多些大氧運動,向前看

香港唔似大陸好多女性都要靠自己
冇得諗住一切依靠夫家

.

咩野未結婚就冇資格係度講野,思想真係好……心態有些霸……噢!

男爵府

有d姐妹太偏激啦,算吧啦,可能你標題菜湯,表達有d問題,令人係咁抓住個點係咁插妳。不回應就係最好既回應吧。如人飲水,冷暖自知,自己清楚自己未來既路要點行就得啦

吃黃蓮  Right!  發表於 14-4-11 14:00
做人,5好難为自己

大宅

我識有朋友42先有bb, 剛前兩天生
慢慢來好好保重身體, 睇中醫調理下

公爵府

畀面勳章

加油~

複式洋房

你無左bb可能係佢自己唔健康,好過生出來受苦,你調理好身子出來工作,幫下你老公。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

moonmoon1314 發表於 14-4-11 12:41
有些人讲D野有点难听但我唔介意,但系我唔系作野架罗,BB走左我都可以企得返身,理D伤我的说话我都唔会放系 ...
好好地休養下養番好身體先,

其他嘢唔好諗咁多住喇

大宅

不如樓主confirm下個老公仲想唔想要bb 先喇 生bb係雙方 上次攪到咁 老公都未必想生喇

大宅

回覆:moonmoon1314 的帖子

我有睇過你舊 post
唔好唔開心
兩地文化唔一樣

其實都係錢囉
如果有工人 你又唔使做 就唔同

珍珠宮

moonmoon1314 發表於 14-4-11 12:41
有些人讲D野有点难听但我唔介意,但系我唔系作野架罗,BB走左我都可以企得返身,理D伤我的说话我都唔会放系 ...
呻下舒服d係好,但唔好諗埋一邊。初期懷孕真係好大機會率會自然淘汰,唔關任何人事。你無做錯事,唔洗怪自己。但同時,亦唔會係一碗菜湯有咁大威力。唔好比仇恨種係自己心中,咁樣你會好辛苦。

大宅

其實真係架, 如果菜湯係咁勁可以攪到小產,D 人就唔洗去做手術喇,有時諗野真係唔好咁一面倒,辛苦自己又辛苦其他人,不同真係去同你老公講下你小產有幾傷心,好過真係講到小產關你99 菜湯事,如果我係你老公,我又真係見你冇左個B 仲話你好冇同情心,見到你一面倒咁講,都費事講個事實你知, 見你又係咁講99 點點點,真係好像真係想一心要你小產咁,咁試問你老公仲點會想理你? 就連關心你都費事, 因為事實又唔講得,同個老婆一齊咁屈個阿媽又過唔到自己果關~

肥妹心    發表於 14-4-11 18:21

大宅

貧窮夫妻百事哀,所以自己要對自己好

水晶宮

你諗得通,睇得開,就得啦.
好好養好身體,再努力過!
祝福你!

珍珠宮

最梗要你達到只係呻一呻嘅目的就得啦!
尼度始終係開放嘅平台,乜野聲音都會有,各有各道理,就當各有各呻囉!
如果有人話你癲,咪癲俾人睇囉,叫佢介紹埋心理醫生都仲得呀!

不過咁,玩還玩,我地都要明白,其實99唔係應份幫我地啲乜野,可能我地會期望99會關心我地,不過正如有jm講嘅,無期望就無失望啦!

我相信我地都有機會做人媽媽,將來都希望老來可以輕鬆過退休生活嘅!希望你快啲建立好屬於你嘅幸褔家庭啦!

大宅

熱血勳章 畀面勳章

希望妳身心都早日康復,加油!

侯爵府

引用:有些人讲D野有点难听但我唔介意,但系我唔

原帖由 moonmoon1314 於 14-04-11 發表
養好自己身體先,個胎唔正常自己會走,佢會返嚟,至於男家,小接觸啦

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

BB 冇左, 我唸係你身體唔太好,唔關菜湯時, 你依家好好調理下身體啦, 好快BB 又會返來你身邊~~

翡翠宮

畀面勳章

為自己,要變得堅強,好好過生活。努力。
日日是好日

首頁

尾頁

跳至