自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:有冇人住最低層,可唔可以講下有乜唔好

爆渠……

子爵府

我叔以前都係住低層,點知有空中飛人,嚇c,佢都搞到自己有心理陰影,最後佢同房屋署要求換過高d

子爵府

我曾經試過住二樓,一梯兩伙,兩個單位都有三四百尺平台,曾經有人跌落隔離個平台,聽講係工人抹窗失足……

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:有冇人住最低層連平台,可唔可以講下有乜好

原帖由 幸福黃太太 於 14-04-14 發表
有冇人住最低層連平台,可唔可以講下有乜好,有乜唔好?? 好: 連平台大好多。壞:有人掉垃圾。多虫蟻。

...
未住過亦唔識人住最低層,應該唔係咁受歡迎

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

珍珠宮

落雨天積水,要掃水否則勁多蚊

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

侯爵府

陪月勳章

回覆:20100328 的帖子

應聲,因近地。另較空氣較高層差

侯爵府

回覆:有冇人住最低層,可唔可以講下有乜唔好??

我淨係朝朝見到1、2、3樓嘅住客,&#164578;門一打開,次次都冇得入,無耐轉身行樓梯!

侯爵府

引用:我淨係朝朝見到1、2、3樓嘅住客,&#164578;

原帖由 liuliu 於 14-04-14 發表
我淨係朝朝見到1、2、3樓嘅住客,&#164578;門一打開,次次都冇得入,無耐轉身行樓梯!

...
電梯門一打開

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幸福黃太太 發表於 14-4-14 00:33
有冇人住最低層連平台,可唔可以講下有乜好,有乜唔好?? 好: 連平台大好多。壞:有人掉垃圾。多虫蟻。

...
小: 樓上掉垃圾
中: 爆屎渠
大: 空中飛人

好處: 走火警快, 唔駛等電梯

子爵府

hashtag影視迷勳章

多蚊,嘈

首頁

尾頁

跳至