影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

小倩 發表於 14-4-28 21:22
完全無呢個feel

初初我都無, 慢慢就有 :WAHAHA:

而家睇吓睇吓, 覺得名司瀚幾型喎, 佢係冰個黎架??

大宅

回覆:步步惊情

我睇到第12集,我用搜狐手機app睇,頭4集睇無刪減版,但之後搜狐無左無刪版,咁究竟第五集後兩個版有冇分別ga

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

睇左千尋刪改版一集多D,想放棄,完全唔掂,好彩入黎走走,現在睇梗搜狐,即刻唔同晒,乜刪改得咁差架

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我上網睇左之後劇情, 後半部19 集後應該會好睇好多.... 因為同司翰分手後就合大家心意...

輪到睇 康司宇~暗戀 和四爺

子爵府

引用:我想問....司翰 = 8爺

原帖由 organizer 於 14-04-28 發表
我想問....
司翰 = 8爺? (定係14?)
司宇 = 14 爺?? (定係13?)
步步惊心 8爺唔係鄭嘉穎?

伯爵府

回覆 豬BBBB 的帖子

係, 但驚情冇鄭嘉穎, 咁同吳奇隆爭女的對手變了孫藝洲( 司瀚) , 而喜歡詩詩(張曉) , 默默在背後支持佢的,
就是蔣勁夫 (司宇).

就好像驚心的佈局.

子爵府

回覆 asa2012 的帖子

oic...

大宅

我睇到14 集
劇情真係唔OK
完全投入唔到 :(

侯爵府

我都係勁飛住來睇,劇情古怪、唔合理、唔感人,真係投入唔到。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我都係飛住睇到16集,完全唔掂,就算當係一個新故事睇劇情都好弱

侯爵府

劇情本來已經一忽忽,仲攪咁多搶先版、刪剪版呀,支離破碎,睇到一頭煙。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 豬BBBB 的帖子係, 但驚情冇鄭嘉穎, 咁

原帖由 asa2012 於 14-04-30 發表
回覆 豬BBBB 的帖子

係, 但驚情冇鄭嘉穎, 咁同吳奇隆爭女的對手變了孫藝洲( 司瀚) , 而喜歡詩詩(張曉) , ...
司宇似十三定十四呢?
我覺得應該似十四,2個開頭係冤家~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 organizer 於 14-04-28 發表

原帖由 天娜 於 14-04-28 發表
司瀚是八爺,司宇是十四爺
如果司瀚係八爺,咁佢好濫喎~
先係玉檀
返京後若曦
之後仲同若蘭

伯爵府

回覆 小倩 的帖子

我覺得似 14 多 d,驚心入面, 13 & 若c 好理解對方, 係好兄弟, 好朋友.
但對 14, 就覺得佢係小弟弟咁.

所以在驚情裏面, 曉對司宇暫時來說,
都係當佢小弟弟咁.

伯爵府

回覆 asa2012 的帖子

我都覺得司瀚變得咁濫好奇怪,佢最初追張曉果時, 真係覺得佢係個好專一,
好情深的男人...

佢追馬伊諾 (劉心悠), 只係對殷正報復?
記得看片花, 瀚對正說, 從小到大, 你都要搶我的東西.
包括女人....

司瀚個角色越來越唔掂, 成日搞大女人個肚,
先係心怡, 再來伊諾, 成個淫虫 + 不負責的男人咁,
得罪編劇乎 ?

象牙宮

引用:Quote:原帖由+mrs.so+於+14-04-28+發表我想

原帖由 20ling20 於 14-04-28 發表
我初初第一集睇電視版,完全睇到一頭煙,10分鐘左右就無睇。後來知道有原版,一開始已經好吸引我,我而家已 ...
邊個係原版?

Alvinchun  tvb最原版  發表於 14-5-3 18:17

水晶宮

我覺得司瀚係8爺
司宇是14爺
8爺最後是同心悠??跟返驚心的劇情。
心怡個肚都唔知係咪司瀚的

別墅

引用:Quote:原帖由+20ling20+於+14-04-28+發表我

原帖由 mercurycc 於 14-04-30 發表
邊個係原版?
http://www.youtube.com/watch?v=rpSvyYnpRjo&feature=youtu.be
搜狐有4集原版,可惜,唔知點解,第5集開始無,得返電視版(被刪去穿越情節)

mercurycc  thx  發表於 14-4-30 21:46

別墅

BK Milk勳章

千尋未删除版同删除版係一樣嘅,睇到我頭都大哂,明明係張曉嘅經歷,點解會變咗故事gaa,錯哂,好彩有jm俾嘅

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

不知道最後結果是否要投票.......但3 個結局都吾好 !

samsmama  咪係,吾想四爺結局係慘,但好想張曉同佢會幸福呢。  發表於 14-5-4 17:04

首頁

尾頁

跳至