想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

一個月又一個月~~就快一年了~~小b仲未回來我身邊~~我知自己仲係容易激動唔應該有住~~但經常有幻覺好似中咁但次次都食炸糊~~好sad~~雖然每次都失望~~但我依然會希望~~因為d感覺太強了~~今次到谷胸~~勁脹~~下星期就知呢d係幻想~~邊會噤快有感覺~~成日都自己呃自己~~放鬆唔諗實在太難喇!!

大宅

回覆:又有幻覺喇~~

我好明白呀⋯⋯真係好難放鬆

大宅

真係好難放鬆 x 3

大宅

我都接受一年了,仲未成功,我都係好似你咁,個個月排卵前就同自己講順其自然,排卵後就口講都係無既啦,但總係口不對心,成日都比希望自己,成日留意自己身體上有無變化。唉!!人都癲

別墅

我都係計晒日期用哈哈笑都唔中…請問你地有無做婦科檢查?例如check子宮,輸卵管?

別墅

我都係呀,就黎一年啦, 都係無, 心急到咩方法都想試, 上網揾到d助孕食品, 唔知有無用但由最根本做起都好!

別墅

引用:我好明白呀⋯⋯真係好難放鬆

原帖由 crystallaulau 於 14-05-09 發表
我好明白呀⋯⋯真係好難放鬆
要……睇黎要冇野搵野搞

別墅

引用:真係好難放鬆 x 3

原帖由 mingkids613 於 14-05-09 發表
真係好難放鬆 x 3
睇黎要冇野搵野搞~~整野食……做運動~~

別墅

引用:我都接受一年了,仲未成功,我都係好似你咁

原帖由 Tsang@pig 於 14-05-09 發表
我都接受一年了,仲未成功,我都係好似你咁,個個月排卵前就同自己講順其自然,排卵後就口講都係無既啦,但 ...
我都唔想留意~~係個感覺太強烈太似~~

別墅

引用:我都係計晒日期用哈哈笑都唔中…請問你地有

原帖由 wongcq 於 14-05-09 發表
我都係計晒日期用哈哈笑都唔中…請問你地有無做婦科檢查?例如check子宮,輸卵管? ...
冇刻意計~冇做檢查呀~所以我都唔算太緊張啦~但都唔中

別墅

引用:我都係呀,就黎一年啦, 都係無, 心急到咩

原帖由 orecheuk 於 14-05-09 發表
我都係呀,就黎一年啦, 都係無, 心急到咩方法都想試, 上網揾到d助孕食品, 唔知有無用但由最根本做起都 ...
我都唔知有咩做~~我只係唔想太激動~可能有d抑鬱~成日發癲~發過癲我就知個個月唔會中~~但噤似又好想check~~唉~臨近due day我都會忍唔住上黎搵大家傾下計~~

別墅

引用:Quote:原帖由 orecheuk 於 14-05-09 發表我

原帖由 LCBBChu 於 14-05-09 發表
我都唔知有咩做~~我只係唔想太激動~可能有d抑鬱~成日發癲~發過癲我就知個個月唔會中~~但噤似又好想check~~ ...
我覺得同大家傾吓有好大幫助! 心理同知識上都增進不少!
我都會架, 上個月一見m小姐黎自己都無唸到會傷心成咁…要唔唸唔去唔開心根本無可能, 唯有唔好放棄要自己用盡方法努力左再算!
唔係都唔知可以點…

別墅

引用:Quote:原帖由 LCBBChu 於 14-05-09 發表我

我覺得同大家傾吓有好大幫助! 心理同知識上都增進不少!
我都會架, 上個月一見m小姐黎自己都無唸到會傷心 ...
我又忍唔住偷驗😛~不過好彩我驗一次冇反應就算~~唔想搞到自己太緊張~~都知係失敗既啦~

別墅

引用:Quote:原帖由 orecheuk 於 14-05-09 發表我

我又忍唔住偷驗😛~不過好彩我驗一次冇反應就算~~唔想搞到自己太緊張~~都知係失敗既啦~

...
我都係咁,未到due day 就走去驗…真係人都癲! 唯有唸多d其他野, shopping吓平衡自己!

別墅

引用:Quote:原帖由 LCBBChu 於 14-05-09 發表我

我都係咁,未到due day 就走去驗…真係人都癲! 唯有唸多d其他野, shopping吓平衡自己!

...
哈哈~~我就食食食~搞到肥左30磅勁過人地阿媽加個b

別墅

哈哈~~我就食食食~搞到肥左30磅勁過人地阿媽加個b
我都係呀!!食食食黎減吓壓, 其實邊減到, 真係…一齊努力加油!

首頁

尾頁

跳至