影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hihi
我睇左公主小妹,喜歡左吳尊呀,好開心呢到有吳尊迷呀.
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

我忍唔住買左公主小妹dvd ....可以番煲又番煲

大宅

hi 冰極,

welcome多d入來一起傾^_^

原文章由 冰極 於 08-3-31 12:55 AM 發表
hihi
我睇左公主小妹,喜歡左吳尊呀,好開心呢到有吳尊迷呀.

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hi SUKI_C
我而家開始睇花樣呀,瑞蒂好好笑,但冇公主想追得甘緊要.
原文章由 SUKI_C 於 08-4-3 21:40 發表
hi 冰極,

welcome多d入來一起傾^_^

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

複式洋房

我剛剛睇完{{公主小妹}},覺得一搬反而{{花樣}}好好睇, {{公主小妹}} 同{{花樣}}一樣都有內心獨白.
坦白講吳尊拍戲唔得,但他勝在靚仔.

大宅

與小豬喇舌吳尊酒後否認

【記者趙大智/台北報導】
八大「籃球火」前晚辦殺青酒,導演林合隆黃湯下肚,藉酒意直批言承旭「過於努力」、小豬羅志祥「自信過度」、吳尊「國語還是爛」、蔣怡「沒有衝勁」。

這場殺青酒獨缺大牌言承旭,根據經紀人Amy說法,他透過小豬介紹了一個牙醫,1個月前就得掛號,剛好就是前晚排定看診。嚴肅的言承旭不在,吳尊、小豬、張勛傑、蔣怡、胡宇崴、周采詩等人還是玩得很瘋,吳尊和小豬甚至被拱「喇舌」,但吳尊事後卻否認:「怎麼可能去吻他。」

林合隆拍戲軍事化,他稱吳尊和小豬是「頂嘴二人組」:「他們兩個很愛跟我頂嘴,吳尊第2名的話,小豬就是第1名。」小豬也不甘示弱,立刻抖出林合隆糗事。原來有次小豬撐傘,被林合隆大罵「娘炮」,小豬忍不住碎碎唸:「你自己坐在五百萬大傘下,豈不更娘炮?」

有時林合隆發飆摔劇本,小豬也會說風涼話:「你還不是要把劇本再撿起來。」吳尊口才不像小豬便給,但他懂得閃躲,總是來匆匆去匆匆,他笑說:「這樣一來,導演罵再多髒話,我都聽不到。」

林合隆聊到對每位演員的看法,都頗一針見血,像言承旭,就覺得他太努力了,應該放輕鬆;小豬一開始還在演「轉角*遇到愛」裡的「秦朗」,經過指正才改變;吳尊演技比「公主小妹」進步,但國語實在太爛。

大宅

吳尊淚潰堤 飛輪海哭成一團
【聯合新聞網╱報系記者李府翰/攝影】

2008.04.07 09:30 am

飛輪海官網成立大會,4位成員吳尊、汪東城、炎亞綸與辰亦儒想到一路走來的辛苦,在台上哭成一團,台下落淚的日本粉絲也感動落淚。

大宅

因為公主拍得CHUN CHUN好多近鏡...好吸引

原文章由 冰極 於 08-4-6 08:48 PM 發表
hi SUKI_C
我而家開始睇花樣呀,瑞蒂好好笑,但冇公主想追得甘緊要.

複式洋房

原文章由 SUKI_C 於 08-4-7 22:25 發表
吳尊淚潰堤 飛輪海哭成一團
http://udn.com/1024/images/linedot.gif【聯合新聞網╱報系記者李府翰/攝影】
2008.04.07 09:30 am 飛輪海官網成立大會,4位成員吳尊、汪東 ...

我有看這篇報導&電視播放,原來他們咁辛苦,令我 .希望他們日後多一些時間休息.

公爵府

哩個week梁祝開鏡啦~~

原文章由 SUKI_C 於 08-3-19 13:19 發表
昨晚睇到chun 及sa .... chun 勁搊仔, 亞sa都好過亞嬌, 0個個嬌都唔識拍戲, 佢都比唔都戲對手,勁唔得>.< 亞sa好好多生鬼d﹗

珍珠宮

吳尊今日晚上已經抵港!~
11號記招~
嘻嘻~
黎hk應該係拍梁祝~
粱祝3月已經去左上海拍~
嘻嘻~
應該好快攪掂~

公爵府

甘走左未呀???幾時走??
原文章由 PinPin 於 08-4-10 00:29 發表
11號記招~
嘻嘻~
黎hk應該係拍梁祝~
嘻嘻~
應該好快攪掂~

大宅

佢晚上10點幾低港...有幾十個fans 同記者包圍等吳尊,
真係勁...佢地d消息靈通

原文章由 PinPin 於 08-4-10 12:29 AM 發表
11號記招~
嘻嘻~
黎hk應該係拍梁祝~
嘻嘻~
應該好快攪掂~

珍珠宮

你有所不知喇...
果晚d記者係等柏芝一家...
點知尊少出先...佢地順路影佢咋...

原文章由 SUKI_C 於 08-4-19 21:29 發表
佢晚上10點幾低港...有幾十個fans 同記者包圍等吳尊,
真係勁...佢地d消息靈通

[ 本文章最後由 PinPin 於 08-4-24 23:32 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至