夫婦情感

跳至

首頁
45678...18

尾頁

伯爵府

回覆:老婆有BB

樓主想小朋友好既話,真係長痛不如短痛!我係女人都唔幫你老婆!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:sosad4444 的帖子

男人3x如性格不太差冇不良嗜好,再揾個女人肯照顧你兩小孩應該唔難,如你不能接受佢個b, 亦没有必要迫自己接受。因為如勉強自己接受,將來日子也不會好過。

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

伯爵府

其實個小孩可能係你架! 1個月同20幾日5差好遠, 點知粒精子幾時著床? 同埋出去1次就大肚回來? 會5會係你5信你老婆, 佢講負氣說話激你咋? 試下5好硬並硬先, 氹下佢? 大家10幾年感情無理由會咁容易就無左!

blythe0824  樓主老婆已經認左, 個B 不是樓主, 是奸夫, 如果有心屈樓主要, 唔會咁老實  發表於 14-5-12 15:23

大宅

我系女人都覺佢衰,講離婚佢就識揀

子爵府

引用:那男人死都不認

原帖由 sosad4444 於 14-05-11 發表
那男人死都不認
若老婆堅持生,生咗出來驗DNA,係個男人既法庭會要佢俾返贍養費,但當然亦有人衰到判咗都唔會俾,只係唔到佢唔認個仔唔係佢

cn580089  同意呀  發表於 14-5-12 09:05

禁止訪問

子爵府

引用:我想衰啲咁諗,我落藥令佢無咗,我係咪犯法

我想衰啲咁諗,我落藥令佢無咗,我係咪犯法,佢有咗20幾日,食藥可以搞定

...
梗係犯法啦,謀殺罪嚟架,隨時坐一世,何必為個野仔倍上自己一生

子爵府

引用:咁我又想問下大家,如果佢肯落,我咁同佢繼

咁我又想問下大家,如果佢肯落,我咁同佢繼續响埋一齊,係咪真係無幸福

...
你自己問心,你兩個之間仲有冇信任存在呀?有冇找出老婆當初出軌的原因?根源問題未解決,或冇得解決,引伸出來的問題都唔會解決。你對佢仲有冇信任?如果將來又有個就手男鄰居,你是否不會疑神疑鬼?老婆出街幾粒鐘你會放心嗎?

一切對自己誠實作答你自然有答案。生活現實種種壓力會令人想逃避,最好現狀不變就不用處理,但其實咁樣只係當睇唔到問題逃避,問題最終會有觸發點爆發,你是避不到的

blythe0824  認同樓下所說, 唔洗再研究  發表於 14-5-12 15:27
cn580089  唔洗再研究啦,要樓主接受個唔係自己既小孩,呢點就算邊個有錯都無理由啦!  發表於 14-5-12 09:07

男爵府

離婚吧

子爵府

引用:係,佢話一係生落嚟,給她家姐養(重之就係

係,佢話一係生落嚟,給她家姐養(重之就係要生)。我黑心想,才一個月,希望佢小産就好。

...
你老婆有冇廉恥架!同奸夫搞大個肚就返來屈老公認頭。你實在冇責任去養個野,我覺得你應該同佢攤牌說清楚,佢要生的話就要面對後果,你會同佢離婚,唔會養佢個仔,到時仲會全世界都會知佢通姦搞大個肚,叫佢自己諗定點面對父母親戚朋友。要面對就四個大人去面對,有乜理由條奸夫一句唔認就當冇事發生繼續生活落去,只掉低爛攤子你一個人承受。你老婆亦分明睇穿你弱點,搵你老襯,佢搞出咁大壇嘢,你應忠於自己勇敢做決定,佢亦應接受人生的教訓

子爵府

係,佢話一係生落嚟,給她家姐養(重之就係要生)。我黑心想,才一個月,希望佢小産就好。

...
咁佢點解釋要佢家姐“幫你”養仔?難道話你哋冇本事養,定係諗住直認不諱,叫家姐幫佢養野仔?咁佢擺明要keep 住紀念品,咁既老婆你仲要來做乜

男爵府

引用:剛和她説過,他對我説不是想那男人,只是想

剛和她説過,他對我説不是想那男人,只是想要小孩,但我接受唔到那野仔

...
「鍾意細路」唔係一個籍口!你老婆對你、對你d仔女、對個BB太殘忍!佢一個唔係理由嘅藉口會影響五個人一生,佢實在太不智!你唔好姑息佢!要留低就唔好要個BB!要你地同個BB一齊生活衰過響單親家庭生活!

男爵府

...
比佢家姐養?!d伙食咪又係你比!有$,離婚,比贍養費比佢算啦

複式洋房

回覆:amy_loveshop 的帖子

其實佢都驚,佢都提咗好多方案,例如叫我唔好趕佢就,就當請工人,幫我照顧小孩。佢在香港無親無固又無錢,就算社工幫佢揾到屋住,佢都無錢開飯

blythe0824  你老婆無學識, 但都唔蠢, 你反問佢有無見過菲傭帶個仔去顧主屋企做野?  發表於 14-5-12 15:30
cn580089  佢都好過份,為了唔想出去挨,利用你善良,咁既野都想得出,仲恐怖過有學識有知識既人  發表於 14-5-12 09:09

禁止訪問

複式洋房

回覆:giraheiyear 的帖子

真係一定唔係我,再講清楚啲,見醫生,醫生問佢上月幾時M到,佢話4號,我好sure我整個4月都無同佢,何來我的

冰糖小圓子  上個月4號的話, 而家5週幾了, 不是20幾日。  發表於 14-5-12 07:53

複式洋房

回覆:Bling11 的帖子

諗下姐,我還有兩個小孩要照顧,我不會犯错

複式洋房

回覆:Bling11 的帖子

係,你講得好啱,我地係一早有問題,只係大家都想小朋友好(或佢無人依靠)無分開

複式洋房

回覆:mingcat 的帖子

如果俾佢家姐,佢家姐老豆,應該會搞定

禁止訪問

引用:如果俾佢家姐,佢家姐老豆,應該會搞定

首頁
45678...18

尾頁

跳至