單親天地

跳至

首頁

尾頁

民房

Hi all,

Actually I would like to post some photos for you to see
yesterday but unluckly my computer was broken down.
I need to ask somebody to repair it first. Now I'm using
the public computer to send this message to you. Sorry
about that.

The Bb trolly is still with me. I just want to show you
photo first. It's free.

Sorry

原文章由 阿藍2006 於 07-10-18 00:35 發表
我想問車仔賣出未呀???

民房

我想問你层樓系邊呀?幾大租幾錢?我系單親媽媽,依家想租屋。

大宅

原文章由 Hilala 於 07-10-14 23:59 發表
有BB床, 床上用品套庒, 蚊帳, BB車, High chair, 各式玩具, 一格格方形地墊, 等等....

另外傢俬电器亦有, 碌架床連子母床, 衣柜, 單及雙人床, 电視柜, 書柜, 梳化, 按摩椅, 飯枱 ..........

因要離開HK, 不想帶走 ...

我係單親架....
而家訓緊果張係4呎床係自己搵木板揼架.....
不過已經有好幾粒釘掉左出嚟啦....
仲有d吱吱聲.....好似就淋咁.....
唔知可唔可以俾我呀.......
決心忘記~收拾心情~要努力慢慢走出呢個困局

民房

Hi,

請check pm.

原文章由 →芷塋← 於 07-10-24 01:16 發表

我係單親架....
而家訓緊果張係4呎床係自己搵木板揼架.....
不過已經有好幾粒釘掉左出嚟啦....
仲有d吱吱聲.....好似就淋咁.....
唔知可唔可以俾我呀....... ...

民房

Hi,

我住奧海城, 住這裡的負担会很重.
Thanks for your asking.

原文章由 繽紛花樹 於 07-10-23 18:11 發表
我想問你层樓系邊呀?幾大租幾錢?我系單親媽媽,依家想租屋。

民房

Hi,

I'm back.
收到很多你們的查詢. Thanks. 現况如下 :

BB車上玩具 - 免費 - 已送出 - ophe1013
门欄 - 免費 - 已hold - Janice
high chair - 收費 - 已取
1) BB車 - 免費 - 已 hold
2) 黑白畫板 - 免費
3) 小童枱 - 免費
4) 安樂椅 - 免費
5) radio - 免費
6) small piggy bank - 免費
7) large piggy bank - 免費

photos in here :
http://www.flickr.com/photos/15367513@N06/

如開不到來看, 請通知我.

大宅

hilala,

請問可以俾黑白畫板我嗎? 我小朋友很鍾意畫畫架! 如ok, 請pm我. 多謝你.

原文章由 Hilala 於 07-10-24 17:07 發表
Hi,

I'm back.

2) 黑 ...

民房

Hi all,

Still have some more thing to post :

8) 廁板
9) 坐抬鐘
10) 小提琴
11) roller blade
12) 星星揹帶
13) snoopy 揹帶

http://www.flickr.com/photos/15367513@N06/

大宅

你好呀!我想要 廁板、snoopy 揹帶同小提琴你可唔可以送俾我呀!

大宅

I want to have the alarm clock. Thank you.

原文章由 Hilala 於 07-10-24 18:54 發表
Hi all,

Still have some more thing to post :

8) 廁板
9) 坐抬鐘 - LB hold
10) 小提琴
12) 星星揹帶

禁止訪問

大宅

3) 小童枱 - 免費
4) 安樂椅 - 免費
5) radio - 免費
6) small piggy bank - 免費
7) large piggy bank - 免費
8) 星星揹帶 - cecilia618 hold

[ 本文章最後由 cecilia618 於 07-10-24 23:05 編輯 ]

大宅

hihi...
我想要.....

別墅

我想要4號張椅同揹帶~可以嗎~謝謝!
原文章由 Hilala 於 07-10-24 17:07 發表
Hi,

I'm back.

2) 黑 ...
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

禁止訪問

別墅

原文章由 Hilala 於 07-10-24 18:54 發表
Hi all,

8) 廁板
9) 坐抬鐘
10) 小提琴
12) 星星揹帶

我想幫我一位低收入媽媽問,如果hold bb車既媽咪唔要可唔可以送比我朋友呢? 而我想要小提琴 & roller blade,如果可以既話唔該你pm地址比我去拎,唔該晒

[ 本文章最後由 csw1117 於 07-10-25 09:00 編輯 ]

禁止訪問

民房

原文章由 Hilala 於 07-10-24 15:34 發表
Hi,

我住奧海城, 住這裡的負担会很重.
Thanks for your asking.

哦!多謝哂!

民房

各位,

所有列出的用品, 經已送出, 大家不必再pm或email給我. Thanks.
原本有更多用品想放上來給真正有需要的家庭, 但發覺並是這回事, 亦不想捲入一個是非圈, 得罪某位都不好.

各位再見, 保重, 好好照顧自已的小寶寳.

Thanks.

大宅

Hilala,

明白有時真係好人難做?-(
原本滿懷好意送野比人, 點知總有些害群之馬 .
你不如送給救世軍免麻煩.
你都要保重, 照顧好仔女:lol:

原文章由 Hilala 於 07-10-26 22:52 發表
各位,

所有列出的用品, 經已送出, 大家不必再pm或email給我. Thanks.
原本有更多用品想放上來給真正有需要的家庭, 但發覺並是這回事, 亦不想捲入一個是非圈, 得罪某位都不好.

各位再見, 保重, 好好照顧自已的 ...

首頁

尾頁

跳至