自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

琴晚開左一陣試機,因為成大半年無用驚遲d要用時會唔涼
我房嗰部係York勁舊款嗰隻窗口機,係上手業主留落黎,連timer同溫度都無嗰種
琴晚試機,開左無5分鐘都已經覺得涼涼地(無開盡,4格只開到第3格),好靜唔覺有聲~
我本身對冷氣機無乜研究,亦唔知York呢部老爺機食唔食電?但整體感覺幾好!
btw,廳嗰部Kelvinator窗口機買左三年幾,反而唔夠涼
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

水晶宮

回覆:開咗冷氣未?用緊咩牌子?

Rasonic分體,用左兩年都好夠凍用靜。

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:琴晚開左一陣試機,因為成大半年無用驚遲d要

原帖由 ferrari2007 於 14-05-16 發表
琴晚開左一陣試機,因為成大半年無用驚遲d要用時會唔涼
我房嗰部係York勁舊款嗰隻窗口機,係上手業 ...
Kelvinator係咪即係家x華?

ferrari2007  係呀~我覺得一般  發表於 14-5-16 18:36

伯爵府

回覆:開咗冷氣未?用緊咩牌子?

我recommend格力

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 MRS.KAREN 於 14-05-16 發表

原帖由 onlybabe 於 14-05-16 發表
用緊幾多匹?
4分3

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:我recommend格力

原帖由 健健媽咪 於 14-05-16 發表
我recommend格力
我聽朋友講會漏水

伯爵府

畀面勳章

引用:用緊hitachi...用咗好多年...臨近夏天先嚟

用緊hitachi...用咗好多年...臨近夏天先嚟壞開唔到

有冇咩好介紹?
低電量同靜樂聲/樂信(同廠),好夠凍日立。分體大金

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

伯爵府

畀面勳章

引用:分體式有冇人有好介紹呀

原帖由 florapang0426 於 14-05-16 發表
分體式有冇人有好介紹呀?我諗住買一匹或匹半
大金係最好

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

子爵府

回覆:onlybabe 的帖子

日立,呢几日又濕又熱試過唔開成身痴立立封面d油煎蛋都得,頂唔順開左

男爵府

回覆:onlybabe 的帖子

你想要咩資料?
我用窗口式
用潮濕所以唔揀智能版面
好好用亦好耐用

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:日立,呢几日又濕又熱試過唔開成身痴立立封

原帖由 Qazmlp09 於 14-05-16 發表
日立,呢几日又濕又熱試過唔開成身痴立立封面d油煎蛋都得,頂唔順開左

...
面d油煎蛋都得
笑咗

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:你想要咩資料?我用窗口式用潮濕所以唔揀智

原帖由 muichiting 於 14-05-16 發表
你想要咩資料?
我用窗口式
用潮濕所以唔揀智能版面
幾多匹同埋型號?幾多人用都想睇下panasonic...

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 florapang0426 於 14-05-16

原帖由 kelkmk 於 14-05-16 發表
大金係最好
你有冇用緊先

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:Rasonic分體,用左兩年都好夠凍用靜。

原帖由 jk923 於 14-05-16 發表
靜好緊要

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 muichiting 於 14-05-16 發表

幾多匹同埋型號?幾多人用都想睇下panasonic...
Panasonic窗囗機非常好~

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kelkmk 於 14-05-16 發表大金

你有冇用緊先
舊年上公屋時買

kyobi  wow,冷暖變頻,正到呢!  發表於 14-5-17 11:17

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kelkmk 於 14-05-16 發表大金

你有冇用緊先
主機

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 onlybabe 於 14-05-16 發表幾

原帖由 kelkmk 於 14-05-16 發表
Panasonic窗囗機非常好~
Jm你對家電都幾熟

珊瑚宮

BK Milk勳章

jk923 發表於 14-5-16 18:27
我媽都係買左樂信分體

伯爵府

畀面勳章

你有冇用緊先
機頭
好凍好靜

首頁
12345...6

尾頁

跳至