嬰兒用品

跳至

首頁
12345...73

尾頁

大宅

[5]~~[8]<----佢地有咩分別????

原文章由 jc0901 於 07-10-29 09:44 發表
kimilover,
件件都話收自用, 都吾知你係咪做生意 ?

對手做到8月 , 仲好齊鼓掌 !

男爵府

kimilover,
星期四幾點開工? 我想玩早場 !

喂, 有冇得網上order? 午

cyrusmum,
你地洗吾洗再買過條灰褲? 大孖條似吊哂!

子爵府

jc,
如我所料, 思翰依然係唔記得返去問老師幾時換季既! 不過我仲未摷啲冬季校服出嚟度喎! 嗰日去換交通安全隊制服時, 見到人哋有啲白恤衫同長褲, 本來都想買, 但醒起舊年好似有買過, 所以都係唔敢郁手住!

YuYung,
話時話, 你好似失踪咗好耐喎! 啲生日活動真係多到咁緊要, 上嚟吹幾句都唔得閒?
今日思翰做功課, 要寫"一起玩耍"幾隻字, 然後要畫幅圖, 咁佢畫咗佢同Aric一齊玩, 不過初初佢話唔識得畫Aric時, 我就話佢高過你, 大隻過你囉! 點知佢死都唔肯認, 話Aric冇佢咁大隻喎!

今個星期中好似會涷, 大家小心呢!

[ 本文章最後由 Cyrusmum 於 07-10-29 20:25 編輯 ]

男爵府

cyrusmum,
為咩吾開msn? 我地成日係果樹架!

男爵府

我真係好似好忙咁呀, 上個星期公司有客人到, 自己又生日, 朋友同學約出去食飯, 但都無時間去呀, 因為晚上要um aric去訓, 如果唔係佢會變成歡歡同迎迎, 晚晚11二點先去訓, 第二朝又神打咁起身, 終於在星期日晚上左去Apple Tree, aric少好like果度d衫, 佢係咁想幫親, 不過................無件岩佢著, 諗住襪都有對呱, 點知又係落空, 終於見到件岩佢著, 重唔快快叫我畀錢咩番到屋企, 立即穿上畀佢爸爸睇, 第二朝又穿上畀爺爺睇, 叫爺爺番公司又做多幾件畀佢睇黎佢真係好like件衫喎
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

YuYung,
有得忙都好過冇得忙啦! 思翰最近都係晚晚好夜瞓, 十點幾上床, 隨時磨到十二點至肯瞓! 不過好彩第朝佢可以瞓得好晏, 好似今朝咁, 我哋兩母子就瞓到11點幾, 仲要係我望吓個鐘知咁晏, 至拿拿聲彈起, 煮飯比佢食返學!

bebe,
Parents' Day你見幾點呀? 我就11點幾!
有李公子咁欣賞, 睇嚟你真係要好好入多啲大組衫啦!

子爵府

今晚餓思翰餓到宜家至比飯佢食! 事緣佢今日睇電視時, 發咗神經咁將個remote放晒入口, 仲攪到水浸remote, 宜家個NOW TV無得睇! 所以我罰佢整返好至有得食, 佢又抺又用風筒吹咗一晚都攪唔掂! 餓到佢死死吓時, 問我比飯佢食, 我就遞咗個remote比佢, 佢仲蠢到問我做乜? 我叫佢咁鐘意食remote, 今晚咪食飽啲啦! 全屋啲remote都應該夠佢今晚晚餐!:tongue: 佢唯有死死哋氣繼續用佢啲冇作用既方法整, 不過到最後都係整唔掂! 見餓佢餓得咁上下, 再加佢誠心道歉, 所以就開恩比餐飽飯佢食!

男爵府

cyrusmum,
思翰哥哥回復bb時? 餓過這一晚應該知錯, 咪勞氣, 要勞我地仲有排勞 !

子爵府

jc,
今晚我冇勞氣呀? 只係佢睇住阿媽有得食飯, 佢就要係度抺remote, 阿媽唔知幾心涼!
諗起出年開始冇得再瞓晏啲, 日日又要好似顛婆咁,就

子爵府

jc,
今日我冇勞氣呀! 要佢睇住我有飯食, 佢就要抺remote, 我都唔知幾心涼!
不過諗起出年開始想瞓晏啲都冇, 仲要晚晚嘔血, 就

子爵府

jc,
今日我冇勞氣呀! 要佢睇住我有飯食, 佢就要抺remote, 我都唔知幾心涼!
不過諗起出年開始想瞓晏啲都冇, 仲要晚晚嘔血, 就

洋房

你唔勞氣~~呃到人呃唔到bk,你睇~~~出左3個post~~就知你幾咁激:mrgreen: :mrgreen:

死啦~~你咁講~~我覺得好攪笑~~重有d同情佢同~~你知`~~想像到佢個樣幾咁可憐~~皺晒眉又係到努力咁抺呀抺個樣幾咁得意~~唔係潤你~~等佢大d~~你回憶起一定好好笑架:mrgreen: :mrgreen:

好多時~~d小朋友都唔知自己做緊咩架啦:mrgreen:

男爵府

cyrusmum,
我都係咁話, 無勞氣點會咁激, 連出三個posts ? 咁熟怕咩喎 !?

我估思翰吾係吾知自已做錯咩, 錯可能都係你, 餓到人地過哂龍, 點吾擋remote 係飯? 都係你吾岩!

男爵府

思翰,

:-( 點解你要咁呢? 食個remote呢? 好易萬一火足喎 你咁夜先食晚飯, 真係會餓死喎,

aric字
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

你唔好笑佢喇, 其實佢咁夜都未食飯, 好可憐架...

aric 字

原文章由 KimiLover 於 07-10-31 00:14 發表
你唔勞氣~~呃到人呃唔到bk,你睇~~~出左3個post~~就知你幾咁激:mrgreen: :mrgreen:

死啦~~你咁講~~我覺得好攪笑~~重有d同情佢同~~你知`~~想像到佢個樣幾咁可憐~~皺晒眉又係到努力咁抺呀抺個樣幾咁得意~~唔係潤你~~ ...

男爵府

三少奶,

三條一大日子 ! 送你蛋糕食飽d, 吹大力d, 生意好d!

一陣我朋友或會來幫襯!

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-11-1 16:06 編輯 ]

男爵府

唔怪之我硬係覺得111有咩事咁喇, 原來係3少奶生日,

祝你

生日快樂, 身體健康, 生意興隆

男爵府

唔怪之我硬係覺得111有咩事咁喇, 原來係3少奶生日, 祝你生日快樂, 身體健康, 生意興隆

大宅

:-( :-( 生日流流,E+先食晏~~~真陰公~~重係涯面包:-( :-( :-( 無朋友既

男爵府

老板娘,
即係話生意好, 發c 你lor, 仲想點 !

孖仔媽,
咪睇少細公子, 原來至叻仔果個係佢 !

首頁
12345...73

尾頁

跳至