跳至

首頁

尾頁

大宅

會交錢嗎?我見好少人講lee間

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:荃湾swindon N班,有無人收到offer

有呀,九月男仔上午班,已經交晒錢同造左校服了

複式洋房

回覆:荃湾swindon N班,有無人收到offer

我個仔都會讀黎緊K1, 其實我都心大心細,新學校始終無track record. 不個睇佢Facebook 及同校長傾過,應該同天主教教區有connection.

大宅

引用:有呀,九月男仔上午班,已經交晒錢同造左校

原帖由 丁丁aunty 於 14-05-20 發表
有呀,九月男仔上午班,已經交晒錢同造左校服了
我會星期六去幫囡囡交$,pm class...

伯爵府

BK Milk勳章

chongjanice 發表於 14-5-20 15:26
我會星期六去幫囡囡交$,pm class...
你囡囡仲有無其他offer呀? 我個仔得呢間, 所以一定會讀呢度.....不過之前上開pg都好開心, 老師都非常好, 所以好放心....

大宅

引用:Quote:chongjanice 發表於 14-5-20 15:26

原帖由 丁丁aunty 於 14-05-20 發表
你囡囡仲有無其他offer呀? 我個仔得呢間, 所以一定會讀呢度.....不過之前上開pg都好開心, 老師都非常好, 所 ...
我囡都係只有這間,interview 其他學校時未識講野.

大宅

引用:會交錢嗎?我見好少人講lee間

原帖由 chongjanice 於 14-05-20 發表
會交錢嗎?我見好少人講lee間
平售全新SWINDON 思博幼稚園夏季運動服/黃色 (男生2碼)(女生4碼),冬夏季校服(女生4碼),校褸,圍裙,泠外套及背心,有意請PM~

首頁

尾頁

跳至