跳至

首頁
12345...97

尾頁

大宅

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 08:29 發表
急件!請大家告訴大家

這資訊是今天早上得到的,來自Microsoft和Norton。
請你將它發給你認識的每一位會接觸國際互聯網的人。

你有可能收到一封帶有稱為「生活是美好的.pps」

的Power Point的演示文件。

如 ...

伯爵府

好媽媽勳章

早呀, hk_woman68, sallymama & 咁多位,

哎唷, 我都係早一個星期前係"自由報料"到睇到咋, 你知啦, 依家呢度成日都冇晒人, 所以咪週圍八下咁咯.

好啦, 下次有d乜野八到番黎到話過你地知啦, ok.

原文章由 sallymama 於 07-11-2 09:28 發表
早晨呀 hk-woman & 咁多位 ~~~

我都咁話 , sarah , 下次有咁既好野, 記得早d話俾我地知, 陪你一齊去排隊丫ma

伯爵府

好媽媽勳章

thanks.

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 08:29 發表
急件!請大家告訴大家

這資訊是今天早上得到的,來自Microsoft和Norton。
請你將它發給你認識的每一位會接觸國際互聯網的人。

你有可能收到一封帶有稱為「生活是美好的.pps」

的Power Point的演示文件。

如 ...

男爵府

係囉

咦?個 meisuen 真係失左蹤喎……唔見左人
原文章由 sarahlee 於 07-11-2 10:06 發表
早呀, hk_woman68, sallymama & 咁多位,

哎唷, 我都係早一個星期前係"自由報料"到睇到咋, 你知啦, 依家呢度成日都冇晒人, 所以咪週圍八下咁咯.

...

伯爵府

好媽媽勳章

冇計啦, 要忙住湊女麻, 同埋佢話杏x村上網好差, 成日爭唔到線呀.

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 10:43 發表
係囉

咦?個 meisuen 真係失左蹤喎……唔見左人

大宅

sarah,

算你啦
原文章由 sarahlee 於 07-11-2 10:06 發表

...

男爵府

嗯嗯!

sarahlee、sarahlee 周圍逛;
sarahlee、sarahlee冇得頂!
下次要返來報料,
大家一齊去排隊、
去!排!隊!

哎唷, 我都係早一個星期前係"自由報料"到睇到咋, 你知啦, 依家呢度成日都冇晒人, 所以咪週圍八下咁咯.ops:" />

...

[ 本文章最後由 hk_woman68 於 07-11-2 13:57 編輯 ]

大宅

hihi:
好耐無入黎喇,屋企未有電腦比較麻煩,遲d先慢慢同你地講啦,
係呀,我參加左fitti既比賽,請大家幫幫忙投我地一票,我好想win左果1000蚊獎品呀,而家我無野做,好需要你地既支持....thanks

請幫幫忙...thanks

http://www.baby-kingdom.com/customer/fitti/poll.php?page=1

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

伯爵府

好媽媽勳章

hk_woman68,

你咁講, 俾你搞到我面都

總之以後我覺得係好野就上黎報料啦.

2r_ma,

我仲搵緊封信(香兒), 但經會就....比較渺茫, 你要有定"心理準備"先:cry: :cry:

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 13:56 發表
嗯嗯!

sarahlee、sarahlee 周圍逛;
sarahlee、sarahlee冇得頂!
下次要返來報料,
大家一齊去排隊、
去!排!隊!

大宅

moondee ,

投左啦 , 多d上黎啦 ~~~
原文章由 moondee 於 07-11-2 16:09 發表
hihi:
係呀,我參加左fitti既比賽,請大家幫幫忙投我地一票,我好想win左果1000蚊獎品呀,而家我無野做,好需要你地既支持....thanks

http: ...

伯爵府

好媽媽勳章

有啦, 有啦. 請連結以下

有著數

moodee,

今日時間緊迫, 星期一幫你投票,

bye-bye.

複式洋房

sarah,

我一早就已經放棄咗0架喇,咪下年再考過囉

原文章由 sarahlee 於 07-11-2 16:30 發表
2r_ma,
我仲搵緊封信(香兒), 但經會就....比較渺茫, 你要有定"心理準備"先:cry: :cry:

moondee,

我已經投咗票喇,佢仲話我投完票已獲得兩個積分,如果妳勝出我又多四分喎(?-( 究竟啲分有嘜用呢?)。

原文章由 moondee 於 07-11-2 16:09 發表
hihi:

男爵府

我想幫手架……不過,咁多名,投邊個名先係你啊?

hihi:

男爵府

多謝 sarahlee 報料,不過我冇百佳個積分卡喎

原文章由 sarahlee 於 07-11-2 18:00 發表
有啦, 有啦. 請連結以下

有著數

moodee,

今日時間緊迫, 星期一幫你投票,

bye-bye.

大宅

原文章由 hk_woman68 於 07-11-3 09:34 發表
我想幫手架……不過,咁多名,投邊個名先係你啊?

oh....hk_woman,
sorry,我個女叫 jamie queenie chan啊,多謝投票....

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

大宅

多謝各位靚pa.靚ma既支持,有左你地神聖既一票,咁我jamie攞冠軍既機會又大左喇~~thank you very much~~

如果未投既pa pa,mama,可以去幫幫忙啊,個活動去到1月先截止架....

http://www.baby-kingdom.com/customer/fitti/poll.php?page=1

jamie queenie chan

大宅

moondee
voted!

2r
Carina - 只得" 普兒"收佐.

[ 本文章最後由 holiday 於 07-11-5 01:10 編輯 ]

伯爵府

I voted. Your daughter has double Christian name, 好西化 but she's not fatty

hihi:

伯爵府

好媽媽勳章

早晨呀, dorchiu & 咁多位,

moondee,

我都今朝早投左咯, 但bk short short地, 出極post都唔得??

原文章由 moondee 於 07-11-3 15:40 發表
多謝各位靚pa.靚ma既支持,有左你地神聖既一票,咁我jamie攞冠軍既機會又大左喇~~thank you very much~~

如果未投既pa pa,mama,可以去幫幫忙啊,個活動去到1月先截止架.... :a ...

男爵府

而家先上到 BK,BK又 pk

首頁
12345...97

尾頁

跳至