嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

CMAX 床就比較細, 好處只係可以放入大人房入面, 方便照顧, 不過 bb 好快就訓唔到, 太細

同埋 CMAX 床唔耐用, 好易爛 (床欄及床仔既轆唔點)

0/3 baby 好耐用, 同埋張床褥夠晒承托力, 正!

複式洋房

I use O/3 bought from citybaby

別墅

0/3 baby
我係康嬰之城嬰兒用品中心買, 我買左張櫸木嘅, 1529蚊
呢個係佢地個website: http://www.citybaby.com.hk/news/index.htm

複式洋房

綜合咗咁多媽咪的意見,與及再比較過不同牌子;

我最後都係喺「康嬰之城」訂咗0/3baby的床﹗

有85折,仲好快有貨送到﹗bb依家用緊啦﹗

暫時覺得唔錯﹗

洋房

我想貫babystar, 有無人用緊, 好唔好...點分bb床好定唔好???張張都差不多....只係價錢好大分別....

複式洋房

我開頭都以為係張張都差唔多﹗

不過,真係要買的時候,睇咗好多款,問過好多人....

除了質地外,床的大少都好有關...
通常平的都會較細張....

或者床褥都有關,一般送2吋....

但係有些送4吋....或靚好多的床褥....

大宅

PALI, MADE IN ITALY, NICE & COMFORTABLE

男爵府

my baby use 0/3baby..............

首頁

尾頁

跳至