跳至

首頁

尾頁

別墅

今個月想申請partner visa,想問網上申請好定paper form好?有無人試過網上申請?謝謝

大宅

回覆 kenwtkhk 的帖子

offshore / onshore application ?

別墅

我系網上申請呀....因為就算去問, 佢地亦只系叫你上網apply...

別墅

我offshore, 原來去到都叫你上網apply! 其實最怕我在民政署宣誓的copy他們不接受,出去會計師樓要百幾蚊certify true copy!

複式洋房

引用:我offshore,+原來去到都叫你上網apply!+其

原帖由 kenwtkhk 於 14-06-13 發表
我offshore, 原來去到都叫你上網apply! 其實最怕我在民政署宣誓的copy他們不接受,出去會計師樓要百幾蚊cer ...
網上申請,接受high quality colour scan, 唔洗certified.

別墅

回覆 Chato 的帖子

REALLY????? SO GOOD????

複式洋房

引用:回覆+Chato+的帖子REALLY?????+SO+GOOD????

原帖由 kenwtkhk 於 14-06-14 發表
回覆 Chato 的帖子

REALLY????? SO GOOD????
Yes ah. I didn\'t certified mine when I did my RRV online application and I got it granted without certified copy.

kenwtkhk  Oh that's great!!!! Thanks a lot !  發表於 14-6-14 11:45

別墅

今天剛網上申請了partner visa,已upload了有關資料,答了份e body check 問題,之後有份兩頁紙的body check 資料,是否自己預約旺角或尖咀指定診所便ok?
而良民証就等通知?(又驚upload漏料)
希望ok la

首頁

尾頁

跳至