自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:前日系九龍灣啓業邨巴士站遇到一個超衰嘅司機.....好嬲

可能真大懵記錯……
玩完人應該今陰陰咀笑,唔會道歉……
開心番啦……唔好嬲……

老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

大宅

回覆 wingheng1019 的帖子

問題系佢個樣唔系怕我行錯,系好怪嘅樣,

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:回覆 wingheng1019 的帖子問題系佢個樣唔系

原帖由 apple0618 於 14-06-14 發表
回覆 wingheng1019 的帖子

問題系佢個樣唔系怕我行錯,系好怪嘅樣,
你覺得佢有心玩你人地咩樣都怪嫁喇!答錯都唔得,玩你洗乜同你講對唔住

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 apple0618 於 14-06-14 發表

水晶宮

可能記錯講錯嗟
有心玩人好少會講到咁仔細

唔好嬲啦

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 apple0618 的帖子

可能真係記錯呢

用戶要求終止服務

回覆:前日系九龍灣啓業邨巴士站遇到一個超衰嘅司機.....好嬲

我相信有人真是心態好衰、心地差,無緣無故去玩人地,樓主,只可以嘆自己唔好彩

不過咁,好彩有個呀姨話你們知呀,都好唔好俾衰人影響自己,來,食杯雪糕開心下

侯爵府

引用:似無心多,除非你係新移民,就有機會係玩你

原帖由 tcftcf 於 14-06-14 發表
似無心多,除非你係新移民,就有機會係玩你....
又關b6事,會專登玩b6嘅人,心地都好差啫

伯爵府

回覆:apple0618 的帖子

每次有人問完我路我都會望住佢行架喎 睇下佢有無行錯呀嘛!可能司機記錯姐

大宅

回覆 BKsquare 的帖子

佢同我講嘅時候系咁叫我走去好遠運動場上車,我感覺遠冇听佢講,行另一邊行两步就到,其實系我企系度問佢嘅地方都望到個站,佢偏要叫我去好遠嘅運動場,已經系有問題啦,

子爵府

ensureyip 發表於 14-6-14 14:44
又關b6事,會專登玩b6嘅人,心地都好差啫
我同意,但又真係有呢D人
獻醜不如藏拙

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 BKsquare 的帖子佢同我講嘅時候系咁叫

大宅

回覆 charlotte413 的帖子

我想坐車去觀塘啫,系佢想點?點錯方向不單止,仲要點去咁遠,有近嘅站唔講,好彩我頭腦都清醒,又好彩我叫仔同人打招呼,系我嘅家教和禮貌帮返我,我出街都試過俾人問,我知就會講,唔知就會話唔好意思,我都唔知,你問其他人好D,做人系人在做,天在看,天安排個姨姨話我哋知,如果坐錯車都唔知點,嗰時已經差不多6點了,我系要帶仔去觀塘嗰間睇學習桌,好彩都去到買咗,

侯爵府

回覆 apple0618 的帖子

我相信那个司机心地唔好,有意講錯,整鬼你。揸車又奌会唔知方向。所以你應同情他,因為他有心理問題。病態的一种。

apple0618  你講得好啱  發表於 14-6-14 15:21

公爵府

hashtag影視迷勳章

健康院門口已經有小巴去官塘啦

大宅

anc9 發表於 14-6-14 15:31
健康院門口已經有小巴去官塘啦
我真系唔知,我唔系住嗰頭㗎,

男爵府

引用:樓主幾得意,同人講完唔緊要幫人有好報轉個

原帖由 charlotte413 於 14-06-14 發表
樓主幾得意,同人講完唔緊要幫人有好報轉個頭變臉話人玩你

大宅

可能真係佢記錯呢~我都覺得佢冇理由要特登玩你

男爵府

好衰

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:小豬澄 發表於 14-6-14 13:42 記錯都

原帖由 apple0618 於 14-06-14 發表
佢回答我時系好肯定嘅,仲有我哋行過去對面時佢點解要一直望住我哋,再來佢揸架車出去佢會唔知個方面去邊? ...
樓主揸車同搭車兩回事,唔係巴士司機就一定識邊架車走既路線,其實我都覺得個司機咁岩記錯者。。。。至於你話佢一直望住你過左對面既原因,可能係你行左過去佢先記得咪住你,睇下你咩情況啦,你行番轉頭人地都即時同你講番,我諗情況同我估差唔多

首頁

尾頁

跳至