懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:7weeks 喇,為何未見閃閃

我上次6week幾去照都話好微弱都唔肯定係咪閃閃,有胎囊,到8week去照,已經好明顯。其實唔咁擔心,瞓多啲床,休息多啲會好啲!唔好咁操勞。

禁止訪問

引用:我6 weeks幾,前兩日流啡去左急症住院,照

大宅

回覆:channba31 的帖子

jm們,我update 吓大家,我成功見到閃閃喇,感動到喊,因為遲咗排卵,所以照出嚟係7weeks5days,而不是8weeks5days,最後可能預產期會遲多1week

別墅

引用:jm們,我update+吓大家,我成功見到閃閃喇

原帖由 KellyNg512 於 14-06-21 發表
jm們,我update 吓大家,我成功見到閃閃喇,感動到喊,因為遲咗排卵,所以照出嚟係7weeks5days,而不是8week ...
恭喜~身體健康呀

民房

回覆:7weeks 喇,為何未見閃閃

恭喜曬你呀!其實我宜家個情況同你差唔多,後日就要去檢查啦,希望見到有閃閃啦!宜家擔心到野都食唔落…

大宅

引用:恭喜曬你呀!其實我宜家個情況同你差唔多,

原帖由 xingbaby 於 14-06-21 發表
恭喜曬你呀!其實我宜家個情況同你差唔多,後日就要去檢查啦,希望見到有閃閃啦!宜家擔心到野都食唔 ...
我哋咁多位一齊面對啦,大家要健康,快樂呀~生一個肥肥白白嘅小baby

民房

回覆:KellyNg512 的帖子

好,一齊努力…我相信bb會感受到噶!加油

大宅

引用:jm們,我update 吓大家,我成功見到閃閃喇

原帖由 KellyNg512 於 14-06-21 發表
jm們,我update 吓大家,我成功見到閃閃喇,感動到喊,因為遲咗排卵,所以照出嚟係7weeks5days,而不是8week ...
恭喜你!好感動!我今日照7wk4d, 閃閃好weak, 聽唔到!希望我下星期都有好消息!

vonsin  加油!  發表於 14-6-25 00:10

首頁

尾頁

跳至