在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人想幫小朋友搞個小網頁

我收好平咋.........
幾百蚊可有一個小朋友網頁.
可以每天寫日記,把小朋友的每一天記錄下來!

商舖/公司也可以.......
我見出面幫人整網頁都收得勁貴,我只想找找外快幫補家計~~~
有趣興pm我啦!

複式洋房

Re: 有無人想幫小朋友搞個小網頁

Dear hinhei,

I'm interested. Could you tell me your charge and the cost for maintenance?

男爵府

Sorry.......因最近沒有來"親子",所以唔知有回音!好開心,多謝晒!
詳細內容請看pm!

大宅

Dear hinhei,

我有興趣呀!可唔可以pm d資料俾我呀?仲有收幾錢姐~~~~
係唔係我可以選擇咩款既網頁架?

男爵府

Edison媽咪:

款式當然可以選擇啦!
我巳pm你,你去收啦!
有咩問題可再pm我或打電話比我!

Thanks a lot!
多謝支持!

男爵府

個版做好啦!
大約係咁啦!當然這只是初搞,到真係幫你整時會豐富一點呢!格式內容也可因你需要修改.
相片簿的相片可自行加上去或刪除,方法是很簡單的.
另外若不喜歡,想要另一種樣式也可以,不過就要我去放相囉!
Sample
有興趣的媽咪可PM我呀! :-P

別墅

我有興趣呀!請pm詳細資料比我.thank you!

男爵府

hinhei,

我想幫公司做個網頁, 可否給我祥細資料, 收費怎樣.
請E-MAIL給我

[email protected]

THANKS

大宅

hinhei, 我都有興趣呀!唔知可唔可以send PM話我知D資料呢?例如收費、sample(妳o既製作)咁呢?Thanks !

別墅

hinhei

我都有興趣,可否給我一d詳細資料,例如fee per year, for how many MB of storage......?
Please PM to me ...
Thanks!

男爵府

Thank you 咁多位,大家都可去check pm,我巳回覆!

大宅

畀面勳章

pls pm to me,thank you

大宅

hi,hinhei,
Pls. pm to me, thanks!

男爵府

check pm!

男爵府

首先多謝咁多位的回應!
若之前PM了我或是留了言我沒回覆的麻煩再PM我多一次.
我怕我覆漏就唔好意思!.........heheeeeeeeeee!

洋房

hinhei,

可否pm資料比我.謝謝.
黃太

大宅

hi hinhei:
我都想知sample&收費呀!thx∼

男爵府

check pm pls!
thanks!

男爵府

好開心收到好多回音.
講比你哋聽呀!
其實我係想買部二手鋼琴.因屋企經濟環境.......所以,多謝大家的幫忙!其實你哋都係幫緊我!

大宅

請pm資料給我. thx

首頁

尾頁

跳至