跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱有人打黎,話政府宜家資助緊幼兒教材"三文三語",
原價要$4860,現在只要$2480就買到,包括有以下教材:
30隻disc (可pc,tv,dvd看) + 書
1枝電子筆+畫板 
以上書及畫板都有3種語言,英文,國語同日文選擇

另外我用hsbc visa俾,可以有12個月免息分期,仲有以下3樣野送:
winnie the pooth 10隻disc + book
winnie the pooth 7本 晚安故事書 (每本有數個故事)
mrs charles (唔記得乜名)都係送書同disc

原本有1年保養,但由於政府關係去到5年,另外我用hsbc
visa俾錢,仲可以去到8年。今日order,星期五送貨!

有冇其他媽咪都有呢個電話呀?

伯爵府

唔好比人搵笨吖, 之前呢個人都有打過比我, 佢話佢叫lemon, 都係0607媽媽嚟架, 成日打比我叫我上去佢公司睇(係葵興)....又話送咩送咩, 但係我check過根本就無資助, 呢set嘢根本就係賣緊$2xxx, 同埋真係好流架
winnie the pooth 10隻disc + book
街坊買緊$3xx
winnie the pooth 7本 晚安故事書 (每本有數個故事)街坊買緊$99

大宅

原文章由 giraheiyear 於 07-11-14 19:12 發表
唔好比人搵笨吖, 之前呢個人都有打過比我, 佢話佢叫lemon, 都係0607媽媽嚟架, 成日打比我叫我上去佢公司睇(係葵興)....又話送咩送咩, 但係我check過根本就無資助, 呢set嘢根本就係賣緊$2xxx, 同埋真係好流架
winnie ...

oh!咁果枝筆同個畫板呢?但唔係有英文,國語同日文發音架咩?

大宅

原文章由 giraheiyear 於 07-11-14 19:12 發表
winnie ...

但winnie the poot係送架喎,你指好流既係佢原本果30隻disc同書?

伯爵府

原文章由 於 07-11-14 22:59 發表

但winnie the poot係送架喎,你指好流既係佢原本果30隻disc同書?

佢送比你嘅值$500...但係佢set 所謂嘅教材都係值$500
唔明打比我la, 我唔想係呢道講咁多....

大宅

原文章由 giraheiyear 於 07-11-15 16:03 發表

佢送比你嘅值$500...但係佢set 所謂嘅教材都係值$500
唔明打比我la, 我唔想係呢道講咁多....

ok..thks

首頁

尾頁

跳至