興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

88328mama 發表於 14-8-18 11:41
梳左二日效果如何

好掂,d 毛梳完好鬆
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

88328mama 發表於 14-6-20 11:34
我一梳走天涯哦
梳鬆左再用平梳梳多次
效果都唔錯, 布仔用緊 細個把,
可以Pm我邊度有得買?如果元朗有冇?

子爵府

mmwant 發表於 14-6-20 11:44
可以pm我邊度買嘛?
Hi mmwant
你有冇買呀?
可以Pm我邊度買嗎?

Thanks!

大宅

引用:Quote:mmwant 發表於 14-6-20 11:44 可以pm

原帖由 siufans 於 14-09-13 發表
Hi mmwant
你有冇買呀?
可以Pm我邊度買嗎?
我去左ipetmall買

子爵府

mmwant 發表於 14-9-13 14:50
我去左ipetmall買
你買咗邊款?好唔好用呀?

大宅

引用:Quote:mmwant 發表於 14-9-13 14:50 我去左

原帖由 siufans 於 14-09-13 發表
你買咗邊款?好唔好用呀?
我買左Mark II, 諗住買埋Mark X,易梳好用

子爵府

mmwant 發表於 14-9-13 21:06
我買左Mark II, 諗住買埋Mark X,易梳好用
其實有乜分別?我隻係貴富狗,應該買邊款先啱?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

siufans 發表於 14-9-13 21:31
其實有乜分別?我隻係貴富狗,應該買邊款先啱?
Buy both of them. One for body and the other one for mouth. My poodle is using it.
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

esmehouse 發表於 14-9-14 17:28
Buy both of them. One for body and the other one for mouth. My poodle is using it.
好唔好用呀?係唔係易梳D?

寶石宮

siufans 發表於 14-9-14 18:47
好唔好用呀?係唔係易梳D?
我覺得好用

子爵府

esmehouse 發表於 14-9-14 20:01
我覺得好用
Thanks!

首頁

尾頁

跳至