美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

地點: 尖沙咀港威商場大堂II
日期: 15-18. NOV. 2007
時間: 11:00AM - 9:00PM

會場所有產品以85折發售.

另外: 提提大家, 去中環置地harvey nichols menard 折滿1千再減1百, 2千減2百, 5千減6百..加埋我85折...抵好多呀.

要no. 我pm問我, 如不介意用我no., 不過我會儲分的, thanks.

伯爵府

http://www.menard.com.hk/0505/pro.html

伯爵府

免費 Colax EX sample :

http://www.cosmopolitan.com.hk/h ... d/20071113/edm.html

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見More magazine 寫住在會場推出更多其他優惠:mrgreen: 又有8折聖誕套裝"Beauness +Colax Ex" $824 .... 全場又85折,我今晚去尖咀港威睇下

伯爵府

原文章由 March 於 07-11-15 10:44 發表
我見More magazine 寫住在會場推出更多其他優惠:mrgreen: 又有8折聖誕套裝"Beauness +Colax Ex" $824 .... 全場又85折,我今晚去尖咀港威睇下

march,

係呀~ 你click 條link就會睇到呀.

http://www.menard.com.hk/0505/pro.html

伯爵府

原文章由 March 於 07-11-15 10:44 發表

不過我唔買住lu.....之前買左唔少.

伯爵府

march,

記住去完, 有咩收穫, 用後報料呀~ thanks.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

請問$824 的 x"'as set 係咪好正架? 果個2firbre 面膜紙係咪即係你地成日講的mask sheet. mask sheet係咪要加d咩落去先用得架?

thanks a lot!!

伯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-11-15 11:08 發表
請問$824 的 x"'as set 係咪好正架? 果個2firbre 面膜紙係咪即係你地成日講的mask sheet. mask sheet係咪要加d咩落去先用得架?

thanks a lot!!

hi...baby_jkk,

$824係8折x'mas set, 面膜紙係我用開果隻. 加beauness落mask sheet度, 待發大, 打開mask sheet敷上面度約5-10mins.

如想效果好d, 我會搽左colax ex在面先, 再敷mask sheet.:loveliness:

伯爵府

今次的collegan gold (drink)都幾吸引, 買3盒送colax ex eye 迷你版一支, 之前我在中環menard搵開買開果位姐姐買左很多.....所以, 今次未必入貨住.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

thanks helenjoe! 你之前就係話呢set野你用左好多年啦?

伯爵府

march,

如你今日去roadshow, 可找我買開果位姐姐呀...佢好細心講解呀....我問過佢今天在那裏..

侯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-15 10:49 發表

march,

係呀~ 你click 條link就會睇到呀.

我有成本雜誌在手睇得仲清楚呀

侯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-15 11:24 發表
march,

如你今日去roadshow, 可找我買開果位姐姐呀...佢好細心講解呀....我問過佢今天在那裏..

唔駛LU,癈事搵黎搵去咁麻煩...我都買佢地products 唧,又唔係買個姐姐仔...邊個serve 我都一樣:mrgreen:

伯爵府

原文章由 March 於 07-11-15 11:38 發表

咁好...:D 我都係收到張宣傳咭再上web site才知.:loveliness:
你咪可以隨便入埋會呀.

伯爵府

原文章由 March 於 07-11-15 11:43 發表

唔駛LU,癈事搵黎搵去咁麻煩...我都買佢地products 唧,又唔係買個姐姐仔...邊個serve 我都一樣:mrgreen:

咁又係!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

請問你果本係咩magazine黎架?

原文章由 March 於 15/11/2007 11:38 AM 發表

禁止訪問

侯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-11-15 12:10 發表
請問你果本係咩magazine黎架?

今期東方新地0既MORE:mrgreen:

伯爵府

原文章由 conniechan1975 於 07-11-15 12:39 發表
so good? menard product very expensive ar. e.g. the "0 g" cream my mom using now is over 1000 dollars. my sis love menard a lot. she do facial in admirlty menard and vip of menard too. let me tell thi ...

connie,

不用客氣! :D

首頁

尾頁

跳至