美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

回覆:除了hairdo, 有冇其他日本髮型屋介紹。

IL colpo, Hairdo呢類salon,大家是否覺得物有所值?

男爵府

回覆 ht9261ht9261 的帖子

u go to porto.com.hk
they will hv price list and photos of hair stylists .

in causeway bay..

a new bldg...

v near sogo

禁止訪問

引用:porto+好係jap+sze+fu+..hair+cut+but+wl+u

男爵府

porto 好係jap sze fu ..hair cut but wl use hair.roller to set hair to finish

男爵府

porto.. opened by ex hair do jap
.com.hk

別墅

引用:我幫襯開VOI VOI RAKKAUSS咖唔錯~~

原帖由 buonobi 於 15-08-28 發表
我幫襯開VOI VOI RAKKAUSS咖

唔錯~~
我都係!幾好,我搵Naoko,另我剪過hair do一次,但剪得差無再返去,而再之前去hair corner 剪了6年,但越來越貴由最初400+ 去到我最後嗰次,已加到700+了。實在無錢個個月去(我短髮),所以依家留長。我之前又pat pat痕見到fb有廣告,貪平去左一間舖仔電髮,電wor左要拉直返……所以依家搵到個唔太貴又幾好,我就跟。

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 Taka12 的帖子

PM你

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Kwonglyk 的帖子

請問你係邊間shop? 幫襯太耐hairdo, 想轉吓。

男爵府

引用:我都幫襯hair do 有十年,開初搵阿Lui,但

原帖由 evacatcat 於 14-11-01 發表
我都幫襯hair do 有十年,開初搵阿Lui,但覺得佢愈來愈貴,而且愈來愈差。後來轉左個junior d 既叫Shinji, ...
就係shinji 染到我個頭2截色!
果時揾開simon,不過simon sick leave shinji 代剪
我果時仲有一個禮拜結婚
blow dry 完同佢講,佢話燈光問題
返到屋企用白燈一照係2截色!!!!!!
嬲到爆!!!!!!
之後補染
simon 問我\'做乜\'咁嬲,我話仲有幾日結婚
佢即刻冇聲出

男爵府

引用:好差!hair do 同時段幫stylist接好多booki

原帖由 Gomme 於 14-10-31 發表
好差!hair do 同時段幫stylist接好多booking.
佢地會好急幫你剪完個頭,染到個頭2節色,勁嬲!搞到再要去 ...
agree!!!!
我之前同你同一情況!!!我而家都係中環剪
stylist 會慢慢同你整靚頭髮
唔會好似趕鴨咁

禁止訪問

引用:Quote:ht9261ht9261+發表於+15-10-6+11:07+

男爵府

ht9261ht9261 發表於 15-10-6 11:07
邊開那個cf?
我想轉下。
Thanks
我唔見左卡片..不過我今天仲未剪過頭髮 (懶+唔LIKE剪)
上年去得密D.
佢有講廣東話/日本髮型師~~
我見都有好多日本客上去整頭!!D STAFF好NICE~

禁止訪問

引用:我幫襯開VOI+VOI+RAKKAUSS咖唔錯~~

大宅

引用:我幫襯開VOI+VOI+RAKKAUSS咖唔錯~~

原帖由 buonobi 於 15-08-28 發表

唔錯~~
你搵邊個剪呀?

男爵府

唔錯~~

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

我個師父係日本人,日本公司派佢嚟HK,我跟咗成10年,佢間shop都有好幾個日本師父,不過價錢唔平

男爵府

我都想試吓

別墅

我早幾年都係幫襯hair do, 但都係越剪越麻麻,亦有被幫手跟唔好電燶過。

我有揾過走左既CF,價錢都一樣貴,最後放棄,搵番本地salon。

子爵府

Hairdo 好d定Tokio 好?

首頁

尾頁

跳至