自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

回覆:請問有無人收過 gift card 做帛金?

叫邊個去買呀?..........

珍珠宮

引用:我女同學媽咪去咗,補習社老師寫支票做帛金

原帖由 JohnKeats 於 14-06-22 發表
我女同學媽咪去咗,補習社老師寫支票做帛金,間補習社補咗好多年,個同學好唔開心,家人好介意

...
支票有咩問題,唔明

水晶宮

咁都得,支持紅白事時封返比佢。

珍珠宮

2018復活節勳章

子爵府

過年有無機會見返尼條cheap友?用黎封利事俾佢

子爵府

子爵府

大宅

引用:Quote:原帖由 mamimamimami 於 14-06-22 發

原帖由 醜樣豬 於 14-06-22 發表
如果我遇到依個情況,我會比返佢問佢係咪入錯咗,同佢講帛事依D嘢唔講得笑,唔好搵依啲嘢玩,因為佢都有收 ...
高招!

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:朋友屋企辦喪事,打開帛金時發現有一張時裝

原帖由 mamimamimami 於 14-06-22 發表
朋友屋企辦喪事,打開帛金時發現有一張時裝店 gift card。中年人送嘅,但間舖係賣後生女衫。張卡個套好殘舊 ...
咁都得,好不大體

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

侯爵府

回覆:mamimamimami 的帖子

其實會唔會 用錯左果envelope 以為放左心意錢響裡面呢 識左甘多年 冇理由甘衰

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

心照就算又睇清楚哩個係咪真正朋友

男爵府

真係咩人都有

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+fungwongphie+於+14-06-22+發

原帖由 good_pig 於 14-06-22 發表
一定要cash的嗎?
最好啦
人哋仲邊有時間、心情去銀行喎

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

我地搵左個兩家都識嘅朋友,當八卦咁問佢做左幾多帛金。佢話唔想比現金,所以喺屋企搵到張無用嘅禮卡算數,仲話係以前交換禮物收到,唔啱用依家終於甩到手!唔係搞錯㗎!喪禮喺教堂,所以事後先打開啲夾住帛金嘅慰問卡,估唔到會有張咁嘅嘢。

伯爵府

畀面勳章

引用:我地搵左個兩家都識嘅朋友,當八卦咁問佢做

原帖由 mamimamimami 於 14-06-22 發表
我地搵左個兩家都識嘅朋友,當八卦咁問佢做左幾多帛金。佢話唔想比現金,所以喺屋企搵到張無用嘅禮卡算數, ...
嘩!cheap到咁,贊成新年封返比佢

BBJOJO    發表於 14-6-22 15:56
Chowying  Good 喎  發表於 14-6-22 12:57

水晶宮

好pk呀

公爵府

hashtag影視迷勳章

寄番比佢

子爵府

一定要回番比佢呀!新年生日聖誕乜都好

BBJOJO    發表於 14-6-22 15:56

男爵府

佢知唔知帛金嘅意義係咩?佢咁樣好無禮貌,我係你朋友會代住,下次見到面個陣俾番佢,𠒇口𠒇面話你入錯咗係啲帛金度!

子爵府

引用:我地搵左個兩家都識嘅朋友,當八卦咁問佢做

我地搵左個兩家都識嘅朋友,當八卦咁問佢做左幾多帛金。佢話唔想比現金,所以喺屋企搵到張無用嘅禮卡算數, ...
wah.. cheap人之最. 既然佢做初一, 你就做十五啦. 佢生日, 新年時候俾番佢! 從此不相往來!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至