夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

唔係想做傻事呀 其實佢仲係單身咁你又比人辜負左, 男人好大方既 可能你地今世仲可以再續了緣呢
原文章由 misschiuming 於 07-11-18 11:13 發表
偉:

十年前我辜負了你對我嘅愛,今日,我終於受到報應了!

偉,很對不起,當年自恃年輕貌美,一聲不響地離開了你,去找我所謂嘅 "真愛"!後來從朋友口中得知你當時陷入非常痛苦之中,當時,我已好想向你說句 "對不起",但我知道你非常恨我 ...

大宅

原文章由 misschiuming 於 07-11-23 11:48 發表

jaykkchung,

其實我只希望能化解情債,唔想比我同事講中,下一世又遇番呢兩個人(一個是 "偉",我傷他很深;另一個是我 "最愛",他也傷我很深),身份會倒轉,我呢一世活得很累很痛,希望下一世會開心,不論是否可以做番人!

我知 "偉" ...

10年前你地一齊可能係wrong timing呢,宜家遇返,可以既話做番朋友,keep contact都好丫(sure佢係single啦),還情債,如果真係上世欠,今世還晒佢咪仲好,又可苦去到下世呢?

我有個朋友拍咗好多次拖,次次都中架,如果上一個男友對佢好好,咁下個一定差,唔可以用個差字,只不過一定係唔夾囉,即係wrong
person,最終都會分開!

用係你度,第一個好你唔要,第二個hurt番你,咁第三個一定係你對佢好好,用黎還你所講既債咪啱晒!

大宅

原文章由 misschiuming 於 07-11-18 17:27 發表

妳們誤會了,我根本沒有想過要找以前那位,只是想向他說聲 "對不起",因為有人同我講,現在的情債,是上一世留下來,我唔想再將呢 d 唔開心留到下一世,希望大家下一世若有機會再做人時,不要再碰上,不再傷害大家就好了! ...

do u mean if 我曾經hurt過人都會留下情債?? even現在大家都已經結咗婚???

首頁

尾頁

跳至