懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:blooms好方便,我都打算買,有兩個size,都

原帖由 spjspj 於 14-06-26 發表
blooms好方便,我都打算買,有兩個size,都係禁摺
收埋後,BB 日頭訓大人床?

珍珠宮

網上買應該會有你需要嘅

別墅

回覆:想同BB同房,有冇d可以摺合既床可以放係我睡房呢

等我聽日去吉之島睇下先~

其實我有一張正常size既bb床係bb房,但冇得摺合…

我一定要買容易摺合既床… 如果唔係放左bb床係自己間房,我個衣櫃開唔到!!!

其實有冇人用網床當睡床架?

複式洋房

引用:大size+

大size
想問下呢隻大約幾錢左右?

水晶宮

引用:等我聽日去吉之島睇下先~+其實我有一張正常

原帖由 Luffyy 於 14-06-26 發表
等我聽日去吉之島睇下先~

其實我有一張正常size既bb床係bb房,但冇得摺合…
網床仲大張過木床啦,因網床係for玩

大宅

回覆:hahayeung 的帖子

我吾知mothercare九折左幾$,我只去新世紀睇過連床單床辱床就$6000,淨床4至5千左右,應該mothercare平啲,細size淨床$2800

大宅

回覆:mrhappy123 的帖子

日頭比佢係廳瞓combi可搖餐椅或連床BB推出廳,因為間房太窄~諗住買翻屋企都方便收藏啲,留翻如果有下一個都易擺放,同埋搬屋吾駛拆床禁煩囉!

大宅

想生BB熱投 BK Milk勳章

回覆:想同BB同房,有冇d可以摺合既床可以放係我睡房呢?

我也是買了摺得的BB床。好方便,可以推去邊都得

水晶宮

引用:日頭比佢係廳瞓combi可搖餐椅或連床BB推出

原帖由 spjspj 於 14-06-27 發表
日頭比佢係廳瞓combi可搖餐椅或連床BB推出廳,因為間房太窄~諗住買翻屋企都方便收藏啲,留翻如果有下一個都 ...
餐椅瞓唔耐,識郁黎郁去轉身就好危險

複式洋房

引用:http://www.mothercare.com.hk/index.php

http://www.mothercare.com.hk/index.php?target=categories&category_id=189

是滿$3000先可做會員下次先 ...
isquare 果間即時做會員,即時有9 折

複式洋房

引用:Quote:原帖由 spjspj 於 14-06-26 發表http

原帖由 break_it 於 14-06-28 發表
isquare 果間即時做會員,即時有9 折
我買左中size, 送床褥床單,$4950 ja~

spjspj  可能睇吾同職員,我上次問又吾得!如果得我即時買呀~  發表於 14-6-30 12:12
spjspj  禁又幾好喎  發表於 14-6-30 12:01

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:blooms好方便,我都打算買,有兩個size,都

blooms好方便,我都打算買,有兩個size,都係禁摺
呢個幾好喎,我屋企同房都好細,啱哂

珍珠宮

我買左可以移動既BB床。

禁止訪問

引用:吉之島有可摺合bb+床。+我買左了。+吾貴。

大宅

回覆:Girl2012 的帖子

下周六送貨。 收到就影相比你睇

大宅

回覆:break_it 的帖子

即時有?我問佢話要下次先用得喎

大宅

回覆:break_it 的帖子

今日睇過,真係扺過新世界成千蚊,但要問人借咭,佢話滿3000蚊下次先用得九折喎

大宅

引用:下周六送貨。 收到就影相比你睇

原帖由 love_mong 於 14-06-29 發表
下周六送貨。 收到就影相比你睇
我都需要張摺合床,你訂個張尺寸係幾多? 等你收到貨到時post張相黎share下丫! Thx

複式洋房

引用:今日睇過,真係扺過新世界成千蚊,但要問人

原帖由 spjspj 於 14-06-29 發表
今日睇過,真係扺過新世界成千蚊,但要問人借咭,佢話滿3000蚊下次先用得九折喎

...
你去邊間mothercare? I-square 果間可以即時join member 即時有折呀

大宅

回覆:mingkids613 的帖子

我買個張係regular size 來的。 只不過可摺合而己。

首頁

尾頁

跳至