自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我阿女11月一號開學讀n1...上個星期5已經自已換校服..去到學校拜拜媽媽自己拖住老師入課室......由星期一開始~返學又喊.....放學又喊.....連返到屋企都喊......食飽又喊....訓醒都喊....都唔知衰b想點~~HELP!!!!........仲學埋尖叫大嗌返黎tim....真係激死我!~~尋日老師仲話卓霖打同學仔tim ar~~話佢地一齊起度睇緊電視...卓霖企起身...同學仔拍拍卓霖叫佢坐好....阿b以為人地打佢...打返人...oh~~:cry: 點解會咁架!~
平時同佢去公園...試過比其他小朋友兜巴星/推...阿b都唔會還手既~(因為佢知道係唔岩既)我問老師點處理....佢話同卓霖講左"小朋友係唔可以打其他小朋友"""不過就話卓霖好似聽唔明咁.....(其實卓霖聽得明...佢呢個表現即係覺得你鬧緊佢)事後問返阿b...有無蝦同學...佢話有...我問佢點解...同學仔對你做咩?雖然阿b唔識詳細講...但係佢做左個動作話我知....係同學仔打佢個頭......唔知係咁呢個原因搞到佢唔開心呢~~(我無同老師講,唔想比人覺得我幫住自己個女...)
今朝返學係喊得最淒厲既一日.....唉~~其實今朝返學同老師提過~阿b呢兩日脾氣大左好好好多~~佢正係答左我一句...我同佢老師講聲呀....接放學既時候班老師帶左卓霖出黎就轉身走左!~上個禮拜都仲有講下訓得好唔好....食野食成點....呢個禮拜呢.....唉!!~~
其實阿b起學校做過d咩~我真係乜都唔知!~學校亦都唔比家長睇...
比阿b兩歲就返學~係咪做錯決定呢??

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得你女女唔適合o係呢間幼兒園番學

男爵府

原文章由 awshan0610 於 07-11-21 21:15 發表
我阿女11月一號開學讀n1...上個星期5已經自已換校服..去到學校拜拜媽媽自己拖住老師入課室......由星期一開始~返學又喊.....放學又喊.....連返到屋企都喊......食飽又喊....訓醒都喊....都唔知衰b想點~~HELP!!!!.... ...

你是否上班的嗎
如果唔係 點解咁快要佢去返學
好慘呢
大些要讀很久書
2歲是小孩最開心的時間
真的咁捨得把佢離開你身邊嗎
最可愛的時間就係2歲

別墅

原文章由 揚莉煒媽咪 於 07-11-21 09:25 PM 發表
我覺得你女女唔適合o係呢間幼兒園番學
點解呢?

別墅

原文章由 mander888 於 07-11-21 09:28 PM 發表

你是否上班的嗎
如果唔係 點解咁快要佢去返學
好慘呢
大些要讀很久書
2歲是小孩最開心的時間
真的咁捨得把佢離開你身邊嗎
最可愛的時間就係2歲 ...
本身係打算返工所以先比阿女返學~..但係開左學之後老公工作時間長左...時間夾唔到...所以依家都無得返工.....

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至