美容扮靚

跳至

首頁
23456...14

尾頁

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-27 17:17 發表

我做$800一次,我買package正價any time就$8000,但我選擇非繁忙時間就$6000

chancecs,

你係咪package做12次....

侯爵府

helenjoe,

係anti-aging, 我今日book 個陣唔記得book 美容師(你個個係咪叫 emxxx??) 係咪得2個美容師? 我見有另一位媽咪話個個都好好, 咁5使指定啦, right??

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 17:50 發表

hi mommom,

係咪anti-aging...係咪搵返我果位美容師? (美麗華商場)

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-27 22:30 發表
helenjoe,

係anti-aging, 我今日book 個陣唔記得book 美容師(你個個係咪叫 emxxx??) 係咪得2個美容師? 我見有另一位媽咪話個個都好好, 咁5使指定啦, right??

hi..mommom,

係有2位美容師, 今次你試這位, 下次咪試下另一位, 看看那位合適你呀.....我遲下會試另一位.

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-27 21:47 發表

chancecs,

你係咪package做12次....

好似係11次

兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

伯爵府

原文章由 chancecs 於 07-11-28 10:32 發表

好似係11次

chancecs,

如果下次做facial, 你問你美容師, 你話記5記得有位吃山楂餅的小朋友呀......佢識我仔仔呀...

禁止訪問

子爵府

回覆 #23 helenjoe 的文章

hi helenjoe

請問你飲左個隻collagen gold 幾內呀, 效果點呀?

另我想買支消炎水, 你是否有15%discount 呢?

伯爵府

原文章由 christy-mama 於 07-11-29 10:36 發表
hi helenjoe

請問你飲左個隻collagen gold 幾內呀, 效果點呀?

另我想買支消炎水, 你是否有15%discount 呢?

HI....christy-mama,

collagen gold我暫時飲左約2-3星期, 想keep住飲, 但menard未有貨, 要約12月中才有貨, 因我有些collegan在menard度, 因collegan(1盒10支, 係玻璃樽), 太重所以要分數次取.

你可pm我....係85折.

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-28 13:00 發表

chancecs,

如果下次做facial, 你問你美容師, 你話記5記得有位吃山楂餅的小朋友呀......佢識我仔仔呀...

好,等我下次問下佢先 可能會見到你添
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-29 11:25 發表

HI....christy-mama,

collagen gold我暫時飲左約2-3星期, 想keep住飲, 但menard未有貨, 要約12月中才有貨, 因我有些collegan在menard度, 因collegan(1盒10支, 係玻璃樽), 太重所以要分數次取.

你可pm我....係85 ...

christy-mama,

補充: 飲左覺得皮膚無咁乾, 潤左d...同埋有少少彈性.

子爵府

回覆 #70 helenjoe 的文章

helenjoe

2-3星期已有效果啦, 唔知貴唔貴呢?

伯爵府

原文章由 christy-mama 於 07-11-29 11:57 發表
helenjoe

2-3星期已有效果啦, 唔知貴唔貴呢?

christy-mama,

$240/盒, 10支裝.

promotion:
上次我買時9送1....再85折(我no.)
跟住, 山渣買時6送2.....再用我no. (仲抵過我d)

如果你未飲過可試下買1-2盒試試.

有相比你看:
pls. click > http://www.menard.com.hk/0505/beauty.html

伯爵府

打錯了添!

mommom

你 的facial如何?

原文章由 MomMom 於 07-11-27 22:30 發表
helenjoe,

[ 本文章最後由 helenjoe 於 07-11-29 12:36 編輯 ]

侯爵府

尋晚試左個facial 好正, 真係一分錢一分貨 可惜太貴

個美容師叫sxxxx, 佢話佢地有3個美容師架.

佢地5用針清, 用吸管. 我真係有d 懷疑d 黑頭係咪可以就咁吸出黎. 做完塊面好白滑, 但個nose 就好明顯睇到一點點既黑頭lor

原文章由 helenjoe 於 07-11-29 12:32 發表
打錯了添!

mommom

你 的facial如何?

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-29 14:33 發表

佢地5用針清, 用吸管. 我真係有d 懷疑d 黑頭係咪可以就咁吸出黎. 做完塊面好白滑, 但個nose 就好明 ...

hi..mommom,

我上次做過anti-aging, 同你感受一樣呀...
咁你有無話山楂餅小朋友呀?

我都係用吸管...我係敏感性皮膚, 用後沒有任何敏感反應, 感覺好乾淨; 反而試過係出面做過一次facial, 用針清, 用後, 第日塊面一撻撻, 連額頭下巴都係, 要成個星期先散晒.

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-29 14:33 發表

佢地5用針清, 用吸管. 我真係有d 懷疑d 黑頭係咪可以就咁吸出黎. 做完塊面好白滑, 但個nose 就好明 ...

我用完就沒有一點點黑頭, 好乾淨喎.
你即時同美容師講0麻, 佢一定會跟進你呀.:loveliness:

伯爵府

你有冇問d 黑頭可以點處理??

侯爵府

無呀, 一來5記得左呢件事 , 二來個環境好正, 好relex & 想瞓 5想講咁多野:mrgreen:

原文章由 helenjoe 於 07-11-29 15:15 發表

hi..mommom,

我上次做過anti-aging, 同你感受一樣呀...
咁你有無話山楂餅小朋友呀?

我都係用吸管...我係敏感性皮膚, 用後沒有任何敏感反應, 感覺好乾淨; 反而試過係出面做過一次facial, 用 ...

侯爵府

做個陣問個個美容師話吸管真係可以吸到d黑頭咩? 佢就答慢慢就得架啦. 即係要做多幾次先得啦

原文章由 dorchiu 於 07-11-29 17:39 發表
你有冇問d 黑頭可以點處理??

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-11-29 22:04 發表
無呀, 一來5記得左呢件事 , 二來個環境好正, 好relex & 想瞓 5想講咁多野:mrgreen:

mommom,

係呀....個環境真係好鬼relax呀.....good!

首頁
23456...14

尾頁

跳至