美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-12-8 14:48 發表

我問過, 10月時我都有買野, sales姐姐用master白金咭找數, 只係送一袋仔, 好細的靈芝sample仔比我. 好快就用完.

之前我亦報料過....但當時沒有送手部護理比我. ...

我都有1set呀, 不過sales話一定要用master白金卡先有得送喎
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

男爵府

helenjoe

我而家用緊herb mask, colex ex, beauness & pack aserie clay(泥既深層清潔mask)用係T字位,都幾乾淨架

男爵府

原文章由 candypoon 於 07-12-10 14:03 發表
helenjoe,
會唔會係另一個 promotion 0黎架,之前果個係白金卡,今次係金卡,仲送手部護理tim!
果set sample 都唔細ga, 只係細過 travel set ($1500)少少咁,同比travel set 少咗支day cream only!
...

金卡又有呢個promotion 係就好啦,係咪d sales話比你知架,等我都去問下先

男爵府

原文章由 candypoon 於 07-12-10 14:03 發表
helenjoe,
會唔會係另一個 promotion 0黎架,之前果個係白金卡,今次係金卡,仲送手部護理tim!
果set sample 都唔細ga, 只係細過 travel set ($1500)少少咁,同比travel set 少咗支day cream only!
...

candypoon

請問你係咪已經攞咗set sample啦

男爵府

helenjoe

你有無打去問gold master既優惠呀

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-12-12 10:42 發表

剛問左:

沒有gold master這回事.

白金master咭仍然有, 一個member一張card, 只得一次取5件靈芝sample仔.

thanks!!!

男爵府

原文章由 helenjoe 於 07-12-12 11:33 發表
問過menard姐姐, 今期買滿$1,400, 送colax ex eye bb版一支.

之前, 我買左一支正常colax ex eye, 我用緊, 幾好喎! 無出油脂粒, 佢地話可減眼紋和增強眼部緊緻喎.:) ...

colex ex eye幾錢一枝

男爵府

原文章由 TANGMOOMOO 於 07-12-14 11:33 發表
DEAR CHANCECS,
CAN YOU TELL ME HOW MUCH FOR 1 TIME FACIAL MANY THANKS

$800一次

首頁

尾頁

跳至