自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:以前未有浴屏,我用一款厚膠透明浴簾,用咗

原帖由 丸媽媽 於 14-07-02 發表
以前未有浴屏,我用一款厚膠透明浴簾,用咗差唔多10年冇換過,最大好處係令淋浴時空間感大d, 同埋冇乜一點 ...
家品都有厚既,價錢貴的,拿上手好重。

子爵府

畀面勳章

回覆:有冇邊隻浴簾冇咁易發毛?

我都係淘,6.9人仔包埋國內運費,粗用冇洗,濕水摺埋都未有發霉,反面日本x既就好易發

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔好用膠果種, 搵100% polyester 質料, 無0甘易發霉,
用完要拉開佢, 等佢水份蒸發, 我成日鬧c6 同個女無手尾

禁止訪問

引用:塊浴簾發毛發到黑色一撻撻,好核突

公爵府

好媽媽勳章

回覆:有冇邊隻浴簾冇咁易發毛?

我以前在姨媽家私買布嗰種
(即不是一塊pvc)
貴好多要百七蚊
但一見佢起黑點點就泡漂水隔夜
瞓醒沖夠水掛番起, 拉開吹乾
一陣間就用得

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:我以前在姨媽家私買布嗰種(即不是一塊pvc)

原帖由 ellawyc 於 14-07-02 發表
我以前在姨媽家私買布嗰種
(即不是一塊pvc)
貴好多要百七蚊
姨媽都要百七蚊、都算貴喎,我見吉豬島好似都有百零蚊

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:塊浴簾發毛發到黑色一撻撻,好核突

原帖由 李豆豆 於 14-07-02 發表
塊浴簾發毛發到黑色一撻撻,好核突
用法都有影響喎

吹乾啲先

水晶宮

我喺吉之島買$25蚊既膠簾會善水,-年都冇霉。

首頁

尾頁

跳至