親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Li_vivi
Could you please pm me the address.
Thank you

原文章由 Li_vivi 於 07-11-26 10:26 發表
我雖然唔係去滑雪, 但北京依家都好凍 , 零下幾度, 所以周圍去搵保暖用品.
最後朋友介紹了幫襯開的太子"龍濤"羽絨廠比我, 上星期六去了, 好多保暖用品比我們選擇. 保暖底衫褲(因為室內有暖氣, 唔可以著羊 ...

大宅

Please PM to me, thank you!

原文章由 Li_vivi 於 07-11-26 10:26 發表
我雖然唔係去滑雪, 但北京依家都好凍 , 零下幾度, 所以周圍去搵保暖用品.
最後朋友介紹了幫襯開的太子"龍濤"羽絨廠比我, 上星期六去了, 好多保暖用品比我們選擇. 保暖底衫褲(因為室內有暖氣, 唔可以著羊 ...

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

HI,Can Ue-mail address to me ?
e-mail: [email protected]
:lol::lol::lol:

禁止訪問

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

tks!
I will go to looking for ....

洋房

原文章由 Li_vivi 於 07-11-27 10:24 發表
Dear all
please check email & PM

Dear Li_vivi

Pls pm address and member no. Thanks!

別墅

Li_vivi,
Please PM the address to me, thanks!!!

複式洋房

回覆 #1 Li_vivi 的文章

I also want to know. Please PM me too. Thanks!:lol:

禁止訪問

複式洋房

Thank you Li vivi.

大宅

PLEASE PM ME TOO. THANKS!!

別墅

Dear Li_vivi,
please pm me the address.
Thx~:-P

大宅

Li_vivi
Would you please pm me the address.
Thanks!

大宅

請問羽絨的厚薄有沒有影, 如果只寫90% down o.k. or not ?

大宅

原文章由 wsc 於 07-11-27 21:33 發表
請問羽絨的厚薄有沒有影, 如果只寫90% down o.k. or not ?

選羽絨可留意以下事項:
1) 成份 -- 羽絨由down & feather組成, down比例越高, 越保暖。e.g. 80% down 20% feather 比 70% down 30% feather 暖。
2) 羽絨的種類 -- e.g. 鵝絨比鴨絨保暖, 而且冇絨味。
3) 羽絨的澎鬆度 -- 羽絨越鬆軟越能保暖,因為能鎖住d空氣。
4) 羽絨的飽滿程序 -- 當然越充得多絨會越暖啦。
5) 物料 -- 要選一d唔會漏絨的布料。
6) 羽絨外層 -- 要選可以防風防水or"線"水的
7) 羽絨長度 -- 長身的比短的保暖, 最好剛到knee的長度

有些羽絨會標明可以抵擋的溫度. 我年初在吉之島買了一件寫明可在零下15度的美國牌子, 不是太貴, 約$350

大宅

Thanks for your detail information. How about for kids ? Are those from Disney shop ok or not ?

男爵府

Dear Li_vivi, pls pm to me too. Thanks.

I will go to Korea skiing next month with husband and son.

男爵府

Thank you Li_vivi

首頁
12345...7

尾頁

跳至