潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好失望!無諗過會甩色,不知是否隻手濕定汗掂過個charm, 去洗手間時一照鏡就見到,立即用紙巾抺下個charm 張紙都有色!我已經比返買戈間鋪,佢話會比師傅check. 估唔到咁差!我用第二次咋!

伯爵府

回覆 mypeanut 的帖子

嘩...件衫都hi到...雙重損失

伯爵府

回覆:pandxxx 個charm 甩色

我都有粒color beach ball. 但冇甩色。

子爵府

我都有呢粒,帶住成日洗手都無問題wor

大宅

引用:我都有粒color+beach+ball.+但冇甩色。 +

原帖由 Locherry1215 於 14-07-05 發表
我都有粒color beach ball. 但冇甩色。
我第二日即刻拎返去間shop 問,放低比佢地驗,(任佢驗,因為真係發生左!)。佢地有個sales都穿在手,話無試過放頸,所以無發生過!

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咁流既

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

子爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我仲諗住買呢粒添

大宅

畀面勳章

引用:好失望!無諗過會甩色,不知是否隻手濕定汗

原帖由 mypeanut 於 14-07-05 發表
好失望!無諗過會甩色,不知是否隻手濕定汗掂過個charm, 去洗手間時一照鏡就見到,立即用紙巾抺下個charm ...
你有無噴香水我唔肯定關唔關事,只係忽發奇想

大宅

我有幾甩黑銀(oxidized silver)都甩晒色, 但又甩得一撻撻, 唔係成個變銀色...

大宅

引用:Quote:原帖由+mypeanut+於+14-07-05+發表好

原帖由 babygingerbread 於 14-07-07 發表
你有無噴香水我唔肯定關唔關事,只係忽發奇想
無呀,我無噴

大宅

引用:我有幾甩黑銀(oxidized+silver)都甩晒色,+

原帖由 gawky 於 14-07-07 發表
我有幾甩黑銀(oxidized silver)都甩晒色, 但又甩得一撻撻, 唔係成個變銀色...
咁你有無返去比佢地睇?

因為咁,而家我覺得Thomas saxxx 好d

禁止訪問

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

大宅

mypeanut 發表於 14-7-7 10:28
咁你有無返去比佢地睇?

因為咁,而家我覺得Thomas saxxx 好d
我拎過返去o的staff話係正常磨損, 一係俾錢重新上色(o者係o者oxidized silver係上色唔係真係oxidized?)
一係慢慢甩到佢變銀色, 一係大大力攞抹銀布抹佢抹到銀色
俾錢上色既話我prefer買過另一對clips, 因為上咗色咪又甩過...
試過大力力抹佢但抹唔甩

大宅

引用:Quote:mypeanut+發表於+14-7-7+10:28+咁你

原帖由 gawky 於 14-07-07 發表
我拎過返去o的staff話係正常磨損, 一係俾錢重新上色(o者係o者oxidized silver係上色唔係真係oxidized?)
一 ...
今次之後我對佢d野有保留,如果佢一早有講都心甘情願,但佢無講話會甩色

男爵府

呢粒我都有,戴左好多次,無問題喎。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Enamel點會甩色呀,唔係油上去架

子爵府

畀面勳章

引用:我有隻Thomas+sabo+招財貓隻眼甩左色,+唔知

原帖由 yiki1323 於 14-07-07 發表
我有隻Thomas sabo 招財貓隻眼甩左色, 唔知可唔可以拎返去整呢
好彩無買啫,但隻招財貓真係好得意

大宅

首頁

尾頁

跳至