媽媽會所

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

Hello Kitty會

我好鍾意hellokitty ga...而家又生左個囡...所以可以買好多hellokitty野俾個囡喇...甘你地又有d咩野hellokitty野買俾個囡呢?

男爵府

Re: Hello Kitty會

我跟你倒轉,係囡囡好鐘 意Hello Kitty 後,時時要買" 她 " 的野,我至鐘意。年幾之前,亞囡唔夠2歲左右,叫 Hello Kitty 做" 蝦錄 Kitty " 後,我都有少少鐘意。
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

別墅

Hi,

請問妳們知唔知邊度多Hello Kitty , Melody的BB衫賣呀?
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

大宅

我知呀...係尖沙咀新港中心有得買, 或者吉之島都有得買呀!
我都係好鐘意 hello kitty, 我個女都係叫彤彤呀, 我個女用既用品都係 hello kitty 黎架, 你個女幾大呀? 我個女五個月呀! 你有咩 hello kitty既野,我成日都買 hello kitty 俾自己同彤彤架!

大宅

我同你一樣呀, 我好細個就鐘意去 hello kitty 架, 佢未出世我就買左好多野俾佢呀, 依家佢用既用品同衫, 玩既玩具都係 hello kitty 黎架, 我知尖沙咀有間賣好多 hello kitty 既野呀, 你得閒去睇下呀, 係尖沙咀新港中心裏面呀! 好正架, 係呀, 你知唔知邊到有 hello kitty 奶咀鍊買呀, 我搵左好耐呀, 但有間公司就話就黎會出, 但我等左二個月都未有呀! 係呢, 你個女女幾大呀?

別墅

HIHI,咁多位我都好鐘意hellokitty架,我買比個女好多玩具同用品都係hellokitty黎架,連佢個衣櫃都係hellokitty 呀~~hehe 歡迎我加入嗎??? :-P

子爵府

當然歡迎啦...不如我地得閒影下自己d hellokitty野..等大家`可以交流下丫

子爵府

hellobaby^^
我衫超聲波果時醫生話係仔黎ga...所以我都係買左1件hellokitty夾衣俾bb咋...點知生左出黎係個囡...我個囡就黎4個月...而家成日要湊囡..都冇咩時間行街...我買左hellokitty 0既床上用品..衫仔..粉盒..玩具俾bb

大宅

好呀好呀, 一定要同大家分享呀, 等大家都可以用到最新既 hello kitty 用品呀! 諗起都好開心呀, 但係影左咁放係邊到俾你地睇呀??

大宅

你係全職媽媽? 我都有買床上用品呀, 成套買都係九百元呀, 都算好抵, 不過仲有好多野我都未買呀, 我有時間就一定要去行街買返屋企, 我最近買左 hello kitty 既波波池呀, 嘻嘻!

禁止訪問

大宅

好開心呀,咁多人like hello kitty,我個囡囡已1.5歲,由出生到現在我已買咗好kitty用品,傢俱,玩具,衫褲,shoes...買到我窮 :-P +上我細妹係超級hello kitty fans,勁love我個女差不多個個星期見面都有gifts.
但是我覺得尖沙咀新港中心嗰間款比較新,多.但price就貴啲,最衰有啲款係得佢先有,我現多數去黃埔買多.

大宅

hellobaby~ 寫道:
我同你一樣呀, 我好細個就鐘意去 hello kitty 架, 佢未出世我就買左好多野俾佢呀, 依家佢用既用品同衫, 玩既玩具都係 hello kitty 黎架, 我知尖沙咀有間賣好多 hello kitty 既野呀, 你得閒去睇下呀, 係尖沙咀新港中心裏面呀! 好正架, 係呀, 你知唔知邊到有 hello kitty 奶咀鍊買呀, 我搵左好耐呀, 但有間公司就話就黎會出, 但我等左二個月都未有呀! 係呢, 你個女女幾大呀?

hello kitty 奶咀錬係kalm's剛剛出咗一款新,因我已買咗,有一個kitty公仔吊掛一條絲帶.

侯爵府

2019新春慶豚圓

Hi,各位鍾意HelloKitty嘅媽咪,

好開心有咁多志同道合嘅媽咪,
我大肚果陣已經買定helloKittyBaby用品,
但原來係個仔,現在快10個月大la,
我仲有好多baby用品都未開嚟用,"side"晒!!

chichingmama,
你話去黄浦買多,係咪喺百佳superstore果個商場呀?
幸福肥師奶

大宅

chichingmama:
係...我都買到穿窮呀...! ><
咁黃埔邊到有得買呀....我好少去黃埔架....
不過尖沙咀個到又真係幾貴既...但唔買又唔捨得呀...
實在太靚啦...^^

大宅

chichingmama:
係...真係既...
可唔可以話俾我知邊到有得買呀...
我想買好耐啦.......

大宅

mannok媽咪:
唔緊要啦...留返俾下個 bb 女囉.....
男仔都用得架麻....我初時大肚係到諗呀...
如果我生男 bb 既話...都要買好多 hello daniel 既野俾佢呀..
唔會晒架....^^

大宅

hihi,我都係勁love hello kitty,囡囡過兩日就19個月la,我又係買左好多hello kitty bb 用品/玩具,不過衫仔就冇咩點買,因為d料好似唔係太靚(初生o個d),反而小童衫就已經買左好多,不過就有排都未著倒(太細粒la) :-P

不過最唔開心係我個囡like pooh pooh 多d......

子爵府

hellobaby
我係全職媽媽黎ga,我今日又買左d hellokitty野俾bb喇,有搖鈴,公仔同我要黎放0係bb車0既枕頭
我地可以將d hellokitty野放0係我地bb個homepage度

大宅

mannok媽咪:

係呀,係百佳supermarket嗰間,我最like買日本嗰啲kitty衫,啲款式特別啲,有時佢哋會有啲兒童傢俱一件起兩件止,我之前都買咗日本kitty 梳化仔比個女,雖然類似款式出面$100都有,但都係kitty靚好多,我個張要$400.0 :-P

hellobaby:

我係kalm's(kowloon bay)買嘅,如冇記錯大約$6x.0
你去黃埔花園個到得一間百佳超級市場,再轉入裹面啲鋪頭揾,得佢一間買得最全面,好易揾呀,你試吓.

首頁
12345...7

尾頁

跳至