夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

喂!好奇一問,咩事要扮豬扮狗?明明係你!
呵!呵呵我明啦!咪就係唔見得光,自己都過唔到自己!收皮啦!

別墅

引用:一開皮就知你乜料啦!九唔搭八!真係唔Q抵得

原帖由 省鏡媽咪 於 14-07-14 發表
一開皮就知你乜料啦!九唔搭八!真係唔Q抵得你!
你係個男人肚入面條蟲呀?精蟲就有!仲要出完即掟個隻!
咩都你 ...
其實我同各位媽咪都唔識,我有必要呃你地嗎,仲有有D媽咪大罵蠢三、豬三,有需要咁肉緊嗎,我老公有小三,我同另—個男人结婚,已經係幾年前嘅事,我只係唔明我個朋友又話唔愛老婆,但又為何勉強再繼續,如果係愛老婆,又為何要做出傷害老婆嘅事,同小三一齊,就係咁簡單。呢度係討論區,唔係嘈交區!

別墅

引用:Quote:原帖由 省鏡媽咪 於 14-07-14 發表一

原帖由 yuenkiu 於 14-07-14 發表
其實我同各位媽咪都唔識,我有必要呃你地嗎,仲有有D媽咪大罵蠢三、豬三,有需要咁肉緊嗎,我老公有小三, ...
你睇下#63,有其他JM引用你5日前一個回覆。係你自己講而加同你老公係同屋主。4年前你老公出軌,而你E+話已經同咗嗰個男結婚幾年。

其實我覺得好奇怪,你嗰位男性朋友連同兩個女人嘅性生活點都話俾你知,卻偏偏唔肯同你講點氹返個老婆?

你位男性朋友先同嗰位小三一齊大半年,但你描述到好似呀男性朋友咩都同你講。而你口中,呀小3呢,就同呀男人就夾到爆,屋企嗰個就不是女人。

連呀男性朋友BLOCK咗小3啲咩你又知。

你話你唔係個小3,咁你肯定係個男人呀媽。絕對係!!

男人會將咩同啲咩人講,你估你可以呃到人?

唔知點解睇到你咁兜,好想叫你去瞓有咗bb就多d休息啦。

別墅

引用:Quote:原帖由 省鏡媽咪 於 14-07-14 發表一

其實我同各位媽咪都唔識,我有必要呃你地嗎,仲有有D媽咪大罵蠢三、豬三,有需要咁肉緊嗎,我老公有小三, ...
其實男性朋友同兩個女人性生活點,家中老婆又點,連呢啲都同你講,有咩唔明,你直接問你嗰位男性朋友就最清楚啦,駛乜要開post討論。呢啲趙完鬆嘅“好男人“,我相信無人會稱呼佢為朋友,呢度啲JM應該好難理解賤男點解要咁做。你咁想知,直接問賤男仲實際啦。

別墅

引用:Quote:原帖由 yuenkiu 於 14-07-14 發表其

原帖由 senhora 於 14-07-14 發表
你睇下#63,有其他JM引用你5日前一個回覆。係你自己講而加同你老公係同屋主。4年前你老公出軌,而你E+話已 ...
呀媽咪,唔該你地睇清楚,我老公有小三,再返回我身邊,再過同屋同住生活,我再同另一個男人一齊生活,已經係四年前嘅事!

別墅

男爵府

回覆:老婆發現小三,老公返回老婆身邊

不如你直接問你朋友算啦!反正呢度都冇你想要嘅答案...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 senhora 於 14-07-14 發表你

呀媽咪,唔該你地睇清楚,我老公有小三,再返回我身邊,再過同屋同住生活,我再同另一個男人一齊生活,已經 ...
算啦 大家都係奇怪你好肉緊你朋友
你個朋友有你咁既朋友真係福氣 不過over左了
世界上好多野都無得解 如果你真係想知答案應該去問你朋友 而唔係上黎開post
我只能答你 佢揀番老婆到得二個原因
1,佢愛佢老婆 唔愛隻蠢三
2,佢有痛腳係老婆手
但你又話人地老婆願意走 係你朋友唔肯離 咁除左原因1就無其他
唔好涉足人地家事太多 你一直強調你朋友真愛隻蠢三 但佢做出黎既野相反你都堅持 咁人地點會唔\'誤會\'你呢~

大宅

引用:Quote:原帖由+小豬澄+於+14-07-12+發表佢都

原帖由 yuenkiu 於 14-07-12 發表
我其實唔係理,只係唔明我朋友,因為佢之前都想生小朋友,但佢老婆生唔到,而佢話都爱小三,所以我先唔明點 ...
樓主覺得朋友鍾意小三又唔離婚,諗極都唔明,其實我覺得佢係愛小三,不過唔夠愛羅,正常一個出軌男人,係想兩者都要,但比發現多數會回正室身邊,除非真係好愛小三羅,所以你朋友唔係依家咁做……咁正明唔係好愛個小三羅……

翡翠宮

有D男人玩還玩; 死都唔肯做衰人同老婆離婚
而個老婆又肯接收番; 搞掂; 皆大歡喜

mychungyi  Yes我都識呢d人,老婆接收之餘,個老公繼續玩  發表於 14-7-14 12:33

侯爵府

回覆:老婆發現小三,老公返回老婆身邊

叫大婆去性版學野啦

禁止訪問

別墅

引用:Quote:原帖由 senhora 於 14-07-14 發表你

呀媽咪,唔該你地睇清楚,我老公有小三,再返回我身邊,再過同屋同住生活,我再同另一個男人一齊生活,已經 ...
你意思係你老公偷食,再返回你身邊,你又搵到一個,仲要結埋婚,全部發生喺同一年,就係4年前。是這樣嗎?好厲害啊!

我十分好奇,為什麼你連人哋兩公婆嘅嘢都知,性事點又知,偏偏唔知同大婆身份有抵觸嘅嘢?

我未睇過一個post,可以話大婆不是女人,而與小三是真愛,小三無任何問題,因為是真愛,就算個男人趙完鬆,他們都是真愛。而呀男人趙完鬆都可以稱呼其為朋友。

都係嗰句,你咁想知應該直接問你嗰位“朋友“。

別墅

其實有幾個問題,真的令我十分好奇。

1.為何你說,相愛超過半年就係真愛,就係大家愛大家?這是什麽理論來的?
(而咁啱你朋友和小三又係相愛超過半年)

2.大家一直有疑問,你同你位朋友深交到一個乜嘢程度令到佢同個小三發展只係大半年,到結束,都清楚話俾你知兩人嘅事?甚至老婆不是女人都同你講?

3.你以一個乜嘢身份可以判斷你嗰位朋友同小三係真愛?因為個男人講係真愛?真愛就係相愛超過半年?而會趙完鬆?老婆趕都唔走?

無人想同你嘈,但你係選擇性回答,版面上從來無見過你話小3任何問題,相反大婆不是女人。(就算個老公攪大其他人嘅肚,都接收返呢個男人。)作為一個曾經被老公背叛嘅人可以咁樣講嘢,我真係不得不對你深感佩服!

大宅

小嵐妹 發表於 14-7-14 11:10
樓主覺得朋友鍾意小三又唔離婚,諗極都唔明,其實我覺得佢係愛小三,不過唔夠愛羅,正常一個出軌男人,係想 ...

不過算啦~~有時果D好『難忍』諗咩係好難估
我識有個人都係咁~~幾次俾老婆發現。。嘈完平靜O左又走去搵返果個小三
重重複複。。。睇到都想打巴佢

別墅

引用:Quote:原帖由 yuenkiu 於 14-07-14 發表呀

原帖由 小豬澄 於 14-07-14 發表
算啦 大家都係奇怪你好肉緊你朋友
你個朋友有你咁既朋友真係福氣 不過over左了
世界上好多野都無得解 如果 ...
其實佢老婆已原諒我朋友,而我之前有過经歷,所以先以過來人身份講下,因為我原諒老公後,成日都有陰影,都唔開心,我見我朋友話同老婆生活唔開心,又無小朋友,我先覺得係咪就咁下半世咋!

別墅

引用:Quote:原帖由 yuenkiu 於 14-07-14 發表呀

原帖由 senhora 於 14-07-14 發表
其實有幾個問題,真的令我十分好奇。

1.為何你說,相愛超過半年就係真愛,就係大家愛大家?這是什麽理論來 ...
媽咪,我唔係話小三啱,我只係覺得兩公婆有問題先有小三出現,其實我朋友係賤人中之賤人,我只係唔明佢咩心態,一時話爱小三,點解當小三有BB就唔同小三講清楚落左BB,唔同佢一齊!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 小豬澄 於 14-07-14 發表算啦

其實佢老婆已原諒我朋友,而我之前有過经歷,所以先以過來人身份講下,因為我原諒老公後,成日都有陰影,都 ...
咁生活係佢自己揀 同埋個賤男講野信一成都死

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 senhora 於 14-07-14 發表其

媽咪,我唔係話小三啱,我只係覺得兩公婆有問題先有小三出現,其實我朋友係賤人中之賤人,我只係唔明佢咩心 ...
咁你都識講佢係賤中之賤 咁賤起上黎可以解釋咩 難道真係無事不可對人言同個朋友講 我吹水 呃x插咩 你都應該係成年人 無理由咁簡單既道理都唔識 唔好成日點解點解 好多野唔係無得解 而係佢唔解比你聽姐 當時人都唔講 咁我地外人又點會解到比你聽擺明你朋友呃女上床 係你先天真聽佢狗up話愛隻蠢三炸 醒就唔會學人做小三啦 個小三今次蠢到貼地

MichellelleBB  算罷了,我地已經解釋咗n次俾佢聽,佢都話吾明人地兩公婆d野,我地同佢吾同level,吾同角色,係溝通吾到架啦,吾好再教精佢了,你大住個肚,relax下啦,費鬼事同佢嘈,浪費口水!  發表於 14-7-14 14:19

別墅

引用:Quote:原帖由 yuenkiu 於 14-07-14 發表媽

原帖由 小豬澄 於 14-07-14 發表
咁你都識講佢係賤中之賤 咁賤起上黎可以解釋咩 難道真係無事不可對人言同個朋友講 我吹水 呃x插咩 你都應該 ...
我明,我亦同我個賤男朋友講,既然佢返佢老婆身邊,叫佢唔好再傷害佢老婆,因為條路係佢選擇,但係我叫佢應該去幫手解决bb件事!

首頁

尾頁

跳至