自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大宅

好媽媽勳章

原文章由 心願 於 07-12-3 09:52 發表
今日lunch去食麻辣米線,間鋪有好多學生食架,我地坐低咗等食之際,係我地對面枱有一男一女學生叫咗一碗過橋米線兩份食(好大碗果隻),,佢地突然叫個侍應埋黎同佢講,咁個侍應問佢地想點,男既 ...

if i were the boss, i will have them to pay. 食晒連湯都飲埋, then say 碗野入面有隻蚊. where is it? if they see before eating, should call the waiter first, not eat all then call the waiter. if see it in the bowl, then what is the reason of eating that insect. if not paying, call for police.

禁止訪問

子爵府

BK Milk勳章

原文章由 苯小孩 於 07-12-3 23:14 發表
我同個女坐地鐵.....一男一女著住校服喺我個位面前攬攬錫錫. ...我個女好似睇動物咁....望到眼都唔眨... ...跟住我忍無可忍....叫佢地兩個油炸鬼...."唔該....有小朋友喺度....可唔可以停下".... ...

唔止學生~
仲有D2X歲拍緊拖D男女
攬到連體嬰咁款~手手腳腳分唔開

貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

未大先壞, 正衰仔

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

邊間學校 d 學生咁衰呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

連碗麵都呃,E+D學生真係...佢地唔夠零用錢咩?唔洗CHEAP成咁雅...

禁止訪問

大宅

原文章由 Mandy.Q媽 於 07-12-3 23:50 發表

一碗米線既價錢就出賣人格,而家啲人真係cheap

我估佢0地不係第一次呃人!!

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

侯爵府

下..........有冇攪錯呀

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

佢可能仲覺得自己好叻,依家d學生都知點解會咁?

首頁

尾頁

跳至